Javni oglas „Povećajmo mogućnosti djeci u BiH za rano učenje”

b_300_250_16777215_00_images_Svasta_djeca_rano_ucenje.JPGMinistarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije objavljuje Javni oglas za prijem i upis djece po projektu „Povećajmo mogućnosti djeci u Bosni i Hercegovini za rano učenje“, koji provodi uz financijsku potporu UNICEF-ove fondacije Dubai Cares.

Partneri za implementaciju ovoga projekta su općine Livno i Tomislavgrad, a broje djece za prijem je ograničen.

Pravo na upis imaju djeca starosti od 4 do 6 godina i to samo ona djeca koja do sada nisu bila obuhvaćena niti jednim programom predškolskog odgoja i obrazovanja i djeca s poteškoćama u razvoju, odnosno djeca iz obitelji u stanju socijalne pomoći.

Javni oglas za prijem i upis djece po projektu „Povećajmo mogućnosti djeci u Bosni i Hercegovini za rano učenje“ i Prijavni obrazac za upis djeteta u Projekt možete preuzeti na službenim stranicama Vlade HBŽ. 

Vlada HBŽ/TC

 

 
Najčitanije u kategoriji Kultura

Odličan nastup učenika Osnovne glazene škole Tomislavgrad u Sarajevu!

Travanj 11, 2014
U Sarajevu je od 7. do 10. travnja održano 17. otvoreno federalno natjecanje učenika i studenata glazbe koji su se natjecali u solo pjevanju, te sviranju na glasoviru, udaraljkama i gudačkim instrumentima.

Najčitanije poslijednji 30 dana

Foto: Životni san Ljubana Gudelja

Ožujak 20, 2014
Krenete li prema izletištu Studena, na oko petstotinjak metara od posljednjih kuća u duvanjskome selu Crvenice, s lijeve strane makadamskoga puta koji vodi prema Rakitnu ugledat ćete farmu i veliki objekt štale koji je prošle godine sagradio mladi poduzetnik…
Free business joomla templates