Javni oglas „Povećajmo mogućnosti djeci u BiH za rano učenje”

b_620_350_16777215_10_images_Svasta_djeca_rano_ucenje.JPGMinistarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije objavljuje Javni oglas za prijem i upis djece po projektu „Povećajmo mogućnosti djeci u Bosni i Hercegovini za rano učenje“, koji provodi uz financijsku potporu UNICEF-ove fondacije Dubai Cares.

Partneri za implementaciju ovoga projekta su općine Livno i Tomislavgrad, a broje djece za prijem je ograničen.

Pravo na upis imaju djeca starosti od 4 do 6 godina i to samo ona djeca koja do sada nisu bila obuhvaćena niti jednim programom predškolskog odgoja i obrazovanja i djeca s poteškoćama u razvoju, odnosno djeca iz obitelji u stanju socijalne pomoći.

Javni oglas za prijem i upis djece po projektu „Povećajmo mogućnosti djeci u Bosni i Hercegovini za rano učenje“ i Prijavni obrazac za upis djeteta u Projekt možete preuzeti na službenim stranicama Vlade HBŽ. 

Vlada HBŽ/TC

 

 
Najčitanije u kategoriji Kultura

Sarajevo: Nagrade učenicima Osnovne glazbene škole Tomislavgrad

Travanj 16, 2015
Polaznici Osnovne glazbene škole Tomislavgrad sudjeluju na 18. federalnom natjecanju učenika i studenata glazbe koje se održava u Sarajevu. Ovu našu školu predstavlja deset učenika.

Najčitanije poslijednji 30 dana

Duvnjak Mićo Jurič uništio novi automobil koji je osvojio u nagradnoj igri!

Travanj 01, 2015
Mićo je početkom ovoga mjeseca sudjelovao u nagradnoj igri jednoga bh trgovačkoga lanca, u kojem redovito kupuje namirnice. Nije ni slutio da će mu se sreća ubrzo osmjehnuti.
Free business joomla templates