Javni oglas „Povećajmo mogućnosti djeci u BiH za rano učenje”

b_620_350_16777215_00_images_Svasta_djeca_rano_ucenje.JPGMinistarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije objavljuje Javni oglas za prijem i upis djece po projektu „Povećajmo mogućnosti djeci u Bosni i Hercegovini za rano učenje“, koji provodi uz financijsku potporu UNICEF-ove fondacije Dubai Cares.

Partneri za implementaciju ovoga projekta su općine Livno i Tomislavgrad, a broje djece za prijem je ograničen.

Pravo na upis imaju djeca starosti od 4 do 6 godina i to samo ona djeca koja do sada nisu bila obuhvaćena niti jednim programom predškolskog odgoja i obrazovanja i djeca s poteškoćama u razvoju, odnosno djeca iz obitelji u stanju socijalne pomoći.

Javni oglas za prijem i upis djece po projektu „Povećajmo mogućnosti djeci u Bosni i Hercegovini za rano učenje“ i Prijavni obrazac za upis djeteta u Projekt možete preuzeti na službenim stranicama Vlade HBŽ. 

Vlada HBŽ/TC

 

 
Najčitanije u kategoriji Kultura

Duvanjska noć u Salzburgu

Studeni 16, 2014
U organizaciji Nogometnoga kluba „TG Salzburg“, u Salzburgu je protekle subote, po osmi puta, održana "Duvanjska noć".

Najčitanije poslijednji 30 dana

Tomislavgrad: Još jedan život izgubljen u prometu!

Studeni 09, 2014
Sinoć (8. studenog) u 23 sata dogodila se teška prometna nesreća na magistralnome putu Kupres - Šujica, u mjestu Stržanj. Prema navodima MUP-a Hercegbosanske županije Golf je udario u zaštitnu ogradu pri čemu je jedna osoba smrtno stradala, a druga je teško…

 

Free business joomla templates