Javni oglas „Povećajmo mogućnosti djeci u BiH za rano učenje”

b_620_350_16777215_10_images_Svasta_djeca_rano_ucenje.JPGMinistarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije objavljuje Javni oglas za prijem i upis djece po projektu „Povećajmo mogućnosti djeci u Bosni i Hercegovini za rano učenje“, koji provodi uz financijsku potporu UNICEF-ove fondacije Dubai Cares.

Partneri za implementaciju ovoga projekta su općine Livno i Tomislavgrad, a broje djece za prijem je ograničen.

Pravo na upis imaju djeca starosti od 4 do 6 godina i to samo ona djeca koja do sada nisu bila obuhvaćena niti jednim programom predškolskog odgoja i obrazovanja i djeca s poteškoćama u razvoju, odnosno djeca iz obitelji u stanju socijalne pomoći.

Javni oglas za prijem i upis djece po projektu „Povećajmo mogućnosti djeci u Bosni i Hercegovini za rano učenje“ i Prijavni obrazac za upis djeteta u Projekt možete preuzeti na službenim stranicama Vlade HBŽ. 

Vlada HBŽ/TC

 

 




Najčitanije u kategoriji Kultura

Tomislavgrad: Otvorena izložba "Županjac, Tomislavgrad, Duvno kroz fotografije"

Prosinac 19, 2014
Večeras je u Galeriji KIC-a otvorena izložba starih zavičajnih fotografija. Izložbu su organizirali KIC i Franjevački muzej Fra Jozo Križić Tomislavgrad.

Najčitanije poslijednji 30 dana

ilustracija

Tomislavgrad: Prodavačica otjerala pljačkaša

Prosinac 09, 2014
U ponedjeljak navečer, oko 20.15 sati maskirani razbojnik upao je u prodavaonicu Baković br. 5 u Tomislavgradu u Ulici Mijata Tomića te je, prijeteći radnici oružjem, zatražio da mu se preda dnevni utržak.
Free business joomla templates