Javni oglas „Povećajmo mogućnosti djeci u BiH za rano učenje”

b_620_350_16777215_10_images_Svasta_djeca_rano_ucenje.JPGMinistarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije objavljuje Javni oglas za prijem i upis djece po projektu „Povećajmo mogućnosti djeci u Bosni i Hercegovini za rano učenje“, koji provodi uz financijsku potporu UNICEF-ove fondacije Dubai Cares.

Partneri za implementaciju ovoga projekta su općine Livno i Tomislavgrad, a broje djece za prijem je ograničen.

Pravo na upis imaju djeca starosti od 4 do 6 godina i to samo ona djeca koja do sada nisu bila obuhvaćena niti jednim programom predškolskog odgoja i obrazovanja i djeca s poteškoćama u razvoju, odnosno djeca iz obitelji u stanju socijalne pomoći.

Javni oglas za prijem i upis djece po projektu „Povećajmo mogućnosti djeci u Bosni i Hercegovini za rano učenje“ i Prijavni obrazac za upis djeteta u Projekt možete preuzeti na službenim stranicama Vlade HBŽ. 

Vlada HBŽ/TC

 

 
Najčitanije u kategoriji Kultura

Široki Brijeg - sjedište međužupanijskoga Zavoda za odgoj i obrazovanje

Siječanj 23, 2015
“Što je zavod što je biti bez njega, znaju oni koji rade u školi"

Najčitanije poslijednji 30 dana

Duvnjaku kazna od 2.000 KM za prekoračenje brzine!

Siječanj 12, 2015
Policijski službenici PU Posušje utvrdili su identitet švicarskoga državljanina koji je, u kratkome vremenskom razdoblju, u mjestu Broćanac počinio pet prometnih prekršaja i jedan prekršaj protiv javnoga reda i mira, te su istoga sankcionirali u skladu s…
Free business joomla templates