Javni oglas „Povećajmo mogućnosti djeci u BiH za rano učenje”

b_300_250_16777215_00_images_Svasta_djeca_rano_ucenje.JPGMinistarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije objavljuje Javni oglas za prijem i upis djece po projektu „Povećajmo mogućnosti djeci u Bosni i Hercegovini za rano učenje“, koji provodi uz financijsku potporu UNICEF-ove fondacije Dubai Cares.

Partneri za implementaciju ovoga projekta su općine Livno i Tomislavgrad, a broje djece za prijem je ograničen.

Pravo na upis imaju djeca starosti od 4 do 6 godina i to samo ona djeca koja do sada nisu bila obuhvaćena niti jednim programom predškolskog odgoja i obrazovanja i djeca s poteškoćama u razvoju, odnosno djeca iz obitelji u stanju socijalne pomoći.

Javni oglas za prijem i upis djece po projektu „Povećajmo mogućnosti djeci u Bosni i Hercegovini za rano učenje“ i Prijavni obrazac za upis djeteta u Projekt možete preuzeti na službenim stranicama Vlade HBŽ. 

Vlada HBŽ/TC

 

 
Najčitanije u kategoriji Kultura

Predstavljen roman „Sal“ Josipa Ivanovića: „Ostajem ovdje, jer nigdje drugdje ne mogu pisati i ni s kim drugim ne mogu živjeti, osim s vama“

Rujan 22, 2014
„Josip je napisao odličan roman i ako mu netko kaže da je napisao dobar roman, neka se smrtno uvrijedi, jer je roman doista odličan“ – kazao je, među ostalim, gosp. Milo Jukić.

Najčitanije poslijednji 30 dana

Poginuo fra Ivica Baketarić!

Rujan 01, 2014
S velikom tugom javljamo da je danas smrtno stradao fra Ivica Baketarić. Prema dostunim informacijama, fra Ivica se danas vraćao iz rodne Rame u župu Svih Svetih u Livno. Prometna nesreća se dogodila u 17:10 na magistralnome putu Šujica - Tomislavgrad.

 

Free business joomla templates