Najnovije vijesti

Vinica: Izgorjela šumarska kuća

Opširnije...Duvanjski vatrogasci u petak su oko 13 sati dobili dojavu o požaru na području Vinice.

Sarajevo: Dva potresa u sat vremena

Opširnije...Dva potresa, magnitude 4,3 i 3,2 stupnja po Richteru zabilježena su jutros s epicentrom 25 kilometra južno od Sarajeva. Prvi je zatresao tlo u 9:24, a drugi u 10:18 sati.

Konačna lista studenata koji su ostvarili pravo na općinsku stipendiju za akademsku 2014/15.god.

Opširnije...Na temelju objavljene preliminarne bodovne liste rezultata natječaja za akademsku 2014/2015 godinu, te protekom roka za pismene prigovore, stipendije će primati sljedeći studenti:

Oživljavanje Al-Kaide pod američkim patronatom u BiH!

 

Opširnije...Al-Kaida nije odustala od Bosne i Hercegovine! Ovo je za Dnevno.ba potvrdio krajnje pouzdan izvor iz vrha obavještajnih krugova.

"Jihadi John" je Mohammad Emwazi, londonski musliman iz dobrostojeće obitelji

Opširnije..."Jihadi John", maskirani džihadist koji je jedan od glavnih likova na snimkama na kojima pripadnici Islamske države (IS) odrubljuju glave taocima, je Mohammad Emwazi, u Kuvajtu rođeni Britanac iz dobrostojeće obitelji, koji je odrastao u Londonu i diplomirao računalno programiranje, prenosi Reuters informacije iz američkog dnevnika Washington Post.

Bačena bomba na Policijsku postaju u Rami

Opširnije...Policijsko izvješće o napadu u Prozoru...

Predsjednik Udruženja poljoprivrednika u BiH najavio prijave protiv Nikšića i Krajine

 

Opširnije...Predsjednik Udruženja poljoprivrednika u BiH Miro Pejić sutra će predati kazenenu prijavu protiv premijera Federacije BiH Nermina Nikšića i ministra financija Ante Krajine, najavljeno je danas iz tog udruženja.

Branitelji zadovoljni susretom s predsjednicom

Opširnije...“Upoznali smo predsjednicu koji su razlozi naših prosvjeda u Savskoj 66. Također smo joj dali informaciju o tome što smo dosad sve poduzeli kako bi se riješili naši zahtjevi i ono što smo zamolili predsjednicu je da doprinese u rješavanju tih problema”, rekao je predsjednik Udruge stopostotnih ratnih vojnih invalida Đuro Glogoški.

Denis Radoš među najbolje ocijenjenim profesorima u RH!

Opširnije...Popularni portal srednja.hr poslao je ovih dana priznanja učiteljima i profesorima koje su učenici i studenti u prošloj školskoj godini proglasili najboljima.

Prosulo se nevrime

 

Opširnije...Mokro, da mokrije ne može biti!

Policija u splitskoj bolnici traži džihadiste iz BiH

Opširnije...Policija u Hrvatskoj češlja dokumentaciju bolnice u Splitu o stranim pacijentima koji su liječeni posljednjih mjeseci, zbog sumnje da je među njima bilo državljana BiH koji su ranjeni u borbama u Siriji kao pripadnici terorističke organizacije “Islamska država”.

Preminula djelatnica DZ Tomislavgrad: Ružica Krstanović

Opširnije...Tvojim se vjernima Gospodine život mijenja, a ne oduzima!

Zagoričani: Stradao poludivlji konj

Opširnije...U prometnoj nesreći koja se dogodila 20. veljače na magistralnome putu Livno - Kupres, u livanjskome naselju Zaogoričani, stradao je poludivlji konj.

Stranica 1 od 51

Free business joomla templates