Najnovije vijesti

Vandalizam opet na djelu

Opširnije...Nepoznati počinitelji su preksinoć srušili putokaz prema Crkvi BDM Kraljice Hrvata na Širokovcu, na Kuku. 

Roditeljsko pismo - Međunarodni dan starih i nemoćnih

Opširnije...Dragi sine/kćeri,

sada još nisam star, a kada me budeš vidio takvoga, budi strpljiv sa mnom i pokušaj me razumjeti.

Tomislavgrad: Otvorene novouređene prostorije Sužbe hitne medicinske pomoći

Opširnije...U tomislavgradskom Domu zdravlja danas je upriličena svečanost blagoslova i otvorenja novouređenih prostorija Službe hitne medicinske pomoći.

U Siriji ranjena Zagrepčanka Dora Bilić, a poginula Fatima Mahumotović iz Srebrenika

Opširnije...U zračnim napadima u sirijskom gradu Raqqa ranjena je Zagrepčanka Dora Bilić, a poginula je Fatima Mahumotović iz Bosne i Hercegovine. Potvrdu te informacije Večernji list dobio je iz službenoga izvora.

Dan policije: Položeni vijenci za poginule i umrle pripadnike MUP-a

Opširnije...Svetkovina je sv. Mihovila Arkanđela, zaštitnika duvanjske župe, a ujedno i zaštitnika policajaca, koji danas proslavljaju svoj Dan.

Od 1. siječnja novo poskupljenje cigareta

Opširnije...Potrošači u sve većem broju prelaze na rezani duhan, čiji je udjel drastično porastao pa sada iznosi preko 20 posto u BiH, 14 posto u Hrvatskoj i preko osam posto u Srbiji.

Program obilježavanja Dana policije

Opširnije...Program obilježavanja Dan policije bit će održan u Livnu, u ponedjeljak, 29. rujna 2014. godine.

Obilježavanje svjetskoga dana medija u Bosni i Hercegovini

Opširnije...U skladu s odlukom Biskupske konferencije u Bosni i Hercegovini iz 2003. godine, 48. Svjetski dana sredstava komunikacije, umjesto u mjesecu svibnju, obilježit će se u Bosni i Hercegovini i ove godine u posljednju nedjelju u mjesecu rujnu tj. 28. rujna 2014.

Preminuo Sulejman Tihić

Opširnije...Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sulejman Tihić preminuo je večeras u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Ova informacija je za Klix.ba potvrđena iz nekoliko izvora u SDA.

Studentski centar u Mostaru zahvaljuje na podršci

Opširnije...Zahvaljujući boljoj suradnji s općinama i županijama koje ispunjavaju svoje obveze u financiranju Studentskoga centra Mostar, financijsko stanje ove ustanove dovedeno je u prihvatljive okvire.

Tomislavgradu 216 tisuća KM za saniranje šteta nastalih snježnom nepogodom 2012.

Opširnije...

Vlada Federacije BiH odobrila je 2.120.000 KM iz ovogodišnjega proračuna federalnom Ministarstvu energije, rudarstva i industrije za kreditiranje pod povoljnijim uslovima sedam tvrtki u poplavljenim područjima.

Sprema se napad na Europu i SAD

Opširnije...Američke obaveštajne agencije priopćile su danas da postoje podaci koji ukazuju da sirijski operativci Al Kaide spremaju uskoro napad na SAD ili neku europsku državu.

Ovakvoga policajca treba tražiti!

Opširnije...Među privedenima je i pripadnik prometne policije, a on je osumnjičen za zloporabu službenoga položaja i prijevare u osiguranju automobila, jer je pripadnicima kriminalne skupine pomagao u namještanju prometnih nesreća kako bi dobili novac od osiguranja.

Stranica 1 od 36

Najčitanije poslijednji 30 dana

 

Free business joomla templates