Najnovije vijesti

Državni ured za Hrvate dodjeluje 450 stipendija za Hrvate izvan RH

Opširnije...Državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima – pripadnicima hrvatskoga naroda izvan Republike Hrvatske – za akademsku godinu 2014./2015.

Djeca sudjelovala u akciji Udruge Kap ljubavi

Opširnije...Radost Božića duvanjski su osnovci i ove godine željeli podijeliti i s potrebitima. Naime, učenici iz Grabovice, Prisoja, Kazaginca, Stipanića i Šujice prikupljali su darove za siromašne, koje su uručili volonterima Kapi ljubavi.

U Tomislavgradu ukraden Golf V

golf
Opširnije...
Jučer, 17. prosicna u 6:45 djelatnici PP Tomislavgrad zaprimili su dojavu da je od strane NN počinitelja ili više njih tijekom noći sa 16 na 17. prosinac otuđeno motorno vozilo marke "Golf V" reg. ozn. A 02 E 913.

Obavijest MUP-a HBŽ o zamjeni oružanoga lista

Opširnije...Obavještavaju se građani da je Zakon o oružju i streljivu Hecegbosanske županije ( Narodne novine HBŽ, broj: 6/13 ) stupio na snagu 13.7.2013 godine.

Papa Franjo danas slavi 78. rođendan

Opširnije...Papa Franjo slavi danas 78. rođendan. Prošlogodišnji je proslavio s rimskim beskućnicima, a ove će godine rođendan skromno proslaviti u domu svete Marte gdje živi od izbora za papu.

Sjećanja na naše hrvatske branitelje

Opširnije...Dvadeset i prva je obljetnica od pogibije troje pripadnika Brigade „Kralj Tomislav“ na Oklajnici. Tog dana na Oltar domovine živote su položili: Ljilja Zrno, Ivan Radoš  Đuro i Ivan Petrović Džaja. 

Sedamdeset prva obljetnica stradanja na Lugu

Opširnije...Na današnji dan prije 71 godinu (16.12.1943.) pripadnici njemačke motorizirane brigade "Princ Eugen" mučki su ubili 83 mještana Luga, Kuka i Letke.

Videospot: Mijo & Martina - Božić je za sve ljude

Opširnije...Naš duvanjski pjevač Mijo Matić i njegova sestra Martina, koji žive u Švicarskoj, ovih dana snimili su spot  i englesku inačicu pjesme Božić je za sve ljude - Christmas time, love is everywhere.

Prometna nezgoda na Borovoj glavi

Opširnije...Danas oko 10:00 sati dogodila se prometna nezgoda na Borovoj glavi. Kako doznajemo automobil hrvatskih registracijskih (Vinkovci) oznaka sletio je s kolnika.

Mostar: Branitelji s javne tribine odaslali jasnu poruku vlastima u Hrvatskoj (video)

 

Opširnije...U prepunome amfiteatru Sveučilišta u Mostaru održana je javna tribina na temu "Prosvjedi branitelja u Zagrebu".

Ukraden BMW u Dobrićima

Opširnije...MUP Hercegbosanske županije izvještava da su jučer, 11.12. 2014 godine u 13,25 sati djelatnici PP Tomislavgrad zaprimili dojavu da je tijekom prethodne noći od strane NN osobe ili više njih izvršena provala u obiteljsku kuću u mjestu Dobrići, Tomislavgrad, vlasništvo M.G. rođen 1953. godine u Dobrićima, Tomislavgrad.

Tomislavgrad: Revizija u Uredu obrane

Opširnije...U Tomislavgradu provjereno oko 100 obiteljskih i 250 osobnih invalidnina. 

Godišnji odmor će u FBiH umjesto 18 trajati 20 dana

Opširnije...Žena se više neće morati brinuti kako će tijekom rodiljskoga odsustva moći ostati bez posla, a svi zaposlenici u FBiH imaju pravo na dva dana godišnjega odmora više, javlja vecernji.ba. 

Stranica 1 od 42

Najčitanije poslijednji 30 dana

ilustracija

Tomislavgrad: Prodavačica otjerala pljačkaša

Prosinac 09, 2014
U ponedjeljak navečer, oko 20.15 sati maskirani razbojnik upao je u prodavaonicu Baković br. 5 u Tomislavgradu u Ulici Mijata Tomića te je, prijeteći radnici oružjem, zatražio da mu se preda dnevni utržak.
Free business joomla templates