Najnovije vijesti

Provalna krađa u Stipanićima

Opširnije...Nepoznati su počinitelji proteklih dana iz obiteljske kuće u Stipanićima otuđili LCD televizor nepoznate marke.

Na analiziranim uzorcima svinjskoga mesa nema trihineloze

Opširnije...Veterinarska stanica u Tomislavgradu do sada je pregledala oko 1.000 uzoraka svježeg domaćeg svinjskog mesa, a u pregledanim uzorcima nije otkriven ni jedan slučaj zarazne bolesti trihineloze, za Fenu je potvrdio ravnatelj Veterinarske stanice u Tomislavgradu Drago Krišto.

Priča o Žutom mravu - Andriji Mariću

Opširnije...Čudno je da priča Andrije Marića nije privukla niti jednog hrvatskog redatelja. Jer njegov ratni put je... Nevjerojatan.

Mamićeva podrška braniteljima: Mi vas nikada nećemo zatajiti ni izdati

Opširnije...Kompletna momčad Dinama predvođena izvršnim predsjednikom kluba, Zdravkom Mamićem te trenerom Zoranom Mamićem i stručnim stožerom posjetila je stopostotne invalide, koji već mjesec dana prosvjeduju pred zgradom Ministarstva branitelja u Savskoj ulici, kako bi izrazili potporu braniteljima.

Stotine tisuća ljudi odalo počast Vukovaru

Opširnije...Dan je sjećanja na žrtvu Vukovara. Prije točno 23 godine slomljen je herojski otpor grada i njegovih hrabrih branitelja.

Pjesma Vukovaru

Opširnije...Kad čuješ ovu pjesmu 

sjeti se svojih dragih ptica

Hrvatski branitelji su graditelji i čuvari povijesti

Opširnije...U Vukovaru će uvijek biti samo jedna kolona sjećanja. Toj koloni pripada cijeli hrvatski narod, svi koji Vukovar i Hrvatsku vole, svi kojima u srcu gori plamen spomena na žrtvu Vukovara! No bez obzira tko bio u kojoj koloni, sigurni smo da će za neke dolazak i stupanje u njoj, biti tek dio protokola. 

Posjet Vukovaru i Škabrnji

Opširnije...Duvanjski Framaši sinoć su otputovali za Vukovar gdje će obići mjesta stradanja Hrvata u Domovinskome ratu, te sudjelovati u programu obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara. U njihovoj pratnji je fra Josip Mioč. 

Kupres: Preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima

Opširnije...Dana, 15.11.2014 godine u 18:10 sati djelatnici MUP-a HBŽ zaprimili su dojavu da je u Županijsku bolnicu u Livnu dovezena muška starija osoba s teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život.

Osnovana udruga SUP „Sigurnost u prometu“

Opširnije...HBŽ ne vodi dovoljno brigu o sigurnosti na cestama, broj poginulih osoba je velik, istaknuli su u Gornjoj Bukovici i odlučili se osnovati udrugu Sigurnost u prometu. Članovi udruge pozivaju sve zainteresirane za rad u udruzi da se jave na e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.    

Uprava civilne zaštite HBŽ provodi obuku predškolske djece o zaštiti i spašavanju

Opširnije...Obukom želimo razviti svijest djece o poštivanju pravila i važnosti poznavanja SOS broeva koji se koriste u slučaju hitnosti.

Pismo gimnazijalke iz Zagreba koje je rasplakalo hrvatske branitelje

Opširnije...Hrvatskim braniteljima, koji već 24 dana prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja, podršku daju mnogi Hrvati iz svih slojeva našeg društva. No, ipak, braniteljima najviše znači podrška mladih za koje su se naši branitelji i borili te koji su im bili najveći motiv za odlazak na prvu crtu bojišnice.

Želimo Vukovarsku ulicu u Tomislavgradu

Opširnije...U Tomislavgradu je pokrenuta inicijativa sa željom da jedna od tomislavgradskih ulica bude nazvana po gradu heroju - Vukovaru - mjestu posebnoga pijeteta.

Stranica 1 od 40

Najčitanije poslijednji 30 dana

Tomislavgrad: Još jedan život izgubljen u prometu!

Studeni 09, 2014
Sinoć (8. studenog) u 23 sata dogodila se teška prometna nesreća na magistralnome putu Kupres - Šujica, u mjestu Stržanj. Prema navodima MUP-a Hercegbosanske županije Golf je udario u zaštitnu ogradu pri čemu je jedna osoba smrtno stradala, a druga je teško…

 

Free business joomla templates