Najnovije vijesti

Tomislavgrad: Položeni vijenci i služena sveta misa za hrvatske branitelje

Opširnije...U povodu predstojećih svetkovina Svih svetih i Dušnoga dana, kod središnjega spomen-obilježja u Tomislavgradu, položeni su vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule i nestale hrvatske branitelje iz Domovinskoga rata.

Da ne budeš samo prolaznik u filmu kojeg režiraš

Opširnije...Došli bi oni tu večer, ali pao je snijeg u Livnu. I ne samo snijeg, bila je oluja, i vijavica, i vjetar. Mogla sam mu pružiti ruku, vidjeti one oči s Ramskim jezerom u svakoj zjenici, ali nisam i nikad neću.

Šujica: Prometna nesreća u kojoj su nastradala dva konja

Opširnije...Noćas, nešto iza ponoći dogodila se prometna nesreća u mjestu Zrnin Han, na magistralnom putu M - 15 Tomislavgrad - Šujica, u kojoj je Z.T. rođen 1983. godine u Tomislavgradu, upravljajući m/v marke "Audi Q 7" reg. oznaka E15 A 075, udario dva konja nepoznatog vlasnika.

Obavijest Službe za civilnu zaštitu

Opširnije...
arhiv
Obavještavaju se građani i pravne osobe, vlasnici materijalnih dobara na kojima su uslijed djelovanja prirodne nepogode - snježnih padalina i olujnog vjetra u veljači 2012. godine nastale štete, da je općina Tomislavgrad započela sa isplatom drugog dijela novčane pomoći za saniranje posljedica prirodne nepogode.

Od nedjelje postajemo blago depresivni, doznajte kako si pomoći

Opširnije...U noći sa subote na nedjelju, 26. listopada, ponovit ćemo svakogodišnji ritual i kazaljke s tri pomaknuti na dva sata.

Tomislavgrad: Otvoren Centar za hagioterapiju

Opširnije...U prostorijama tomislavgradskoga Doma zdravlja, u srijedu, 23. listopada, svečano je otvoren Centar za hagioterapiju, koji će voditi Marija Jurković, ravnateljica Duhovnoga centra u Lištanima,  uz suradnju nekoliko osoba iz Tomislavgrada koje su prošle edukaciju, odnosno studij hagioterapije i antropološke medicine kod prof. dr. Tomislava Ivančića u Zagrebu.

Hrabro srce - Novosnovana udruga jednoroditeljskih obitelji i žrtava obiteljskoga nasilja

Opširnije...U Tomislavgradu je od 9. listopada 2014. godine s radom počela Udruga “Hrabro srce” koja okuplja samohrane roditelje (jednoroditeljske obitelji) kao i žrtve obiteljskoga nasilja s ciljem pružanja što adekvatnije psihološke, psiho - socijalne i materijalne pomoći. 

Preminuo don Marko Lukač

Opširnije...U srijedu, 22. listopada 2014. poslije ponoći preminuo je u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru u 77. godini života i 50. godini svećeništva don Marko Lukač, prezbiter Mostarsko-duvanjske biskupije.

SIPA uhitila direktore HTEroneta: Stipu Prlića i Zorana Bakulu

Opširnije...U okviru akcije kodnog naziva Gibraltar koju od jutros, u saradnji s drugim policijskim agencijama i po nalogu Tužiteljstva BiH, provodi SIPA uhićeno je devet osoba.

Tomislavgrad: Prometna nesreća na Privali

Opširnije...Teška prometna nesreća dogodila se danas na magistralnome putu Tomislavgrad - Livno, na Privali, u blizini Vidikovca.

In memoriam: Blago Zadro

Opširnije...Blago Zadro (Donji Mamići - Ledinac kraj Gruda, 31. ožujka 1944. - Vukovar, 16. listopada 1991.) jedan je od najvećih heroja Domovinskog rata.

Sipa uhitila Demirovića, Andabaka i Vrdoljaka

Opširnije...
ilustracija
Po nalogu Tužiteljstva BiH, policija je rano jutros uhitila dvije osobe osumnjičene za ratne zločin na području Livna te jednu osobu koja se sumnjiči za ratni zločin na području Mostara. U Mostaru je uhićen Ibrahim Demirović, a u Livnu Zdenko Andabak i Zoran Vrdoljak. 

Preminula dr. Nela Rubić

Opširnije...Noćas je u Tomislavgradu nakon teške bolesti u 61. godini života preminula dr. humanističkih znanosti Nela Rubić.

Stranica 1 od 37

Najčitanije poslijednji 30 dana

Kako su Duvnjaci glasovali za Skupštinu HBŽ

Listopad 14, 2014
Nakon dugog čekanja i prebrojavanja, dostupni su i rezultati glasovanja za Skupštinu HBŽ iz Tomislavgrada. Koliko će Duvnjaka biti u Skupštini HBŽ, znat će se tek kada se preferencije za svakoga pojedinačnog kandidata zbroje s preferencije unutar istih…

 

Free business joomla templates