Najnovije vijesti

Uzorni student iz BiH uhićen u Splitu zbog osam razbojstava

Opširnije...Splitska policija pohvalila se uhićenjem 27-godišnjaka za kojeg su krim. bradom utvrdili da je odgovoran čak za osam razbojstava i tri pokušaja razbojstva na području Splita u posljednja tri mjeseca.

Pronađeno beživotno tijelo Josipa Bokšića

Opširnije...Nakon devet dana potrage, tri kilometra od obiteljske kuće u širokobriješkom selu Jare, pronađeno je beživotno tijelo 26-godišnjeg pripadnika Oružanih snaga BiH Josipa Bokšića.

U sarajevsku džamiju upali ekstremisti iz Sirije - izbacili ih ljutiti vjernici: Napolje izlazite, kriminalci!

Opširnije...Trojica ekstremista, od kojih je jedan povratnik sa sirijskog ratišta, izazvali su danas incident tijekom molitve u džamiji u sarajevskom naselju Stara Breka, prenosi Dnevni avaz.

Ukradeno 300 litara dizela

Opširnije...Nepoznati su počinitelji iz rezervoara autobusa marke "Mercedes" ukrali oko 300 litara dizela.

Eksplozijom razvalili pa opljačkali bankomat u Širokom Brijegu

Opširnije...U ranim jutarnjim satima (petak) u mjestu Trn pokraj Širokog Brijega dogodila se pljačka bankomata Unicredit banke.

Dva nova razbojništva u Mostaru: Građani se pokušali obračunati s lopovima

Opširnije...Maskirani i opasni...

HBŽ: Prodano više od 11 tisuća premija zdravstvenoga osiguranja

Opširnije...U područnim uredima Zavoda za zdravstveno osiguranje Hercegbosanske županije do sada je prodano više od 11 tisuća premija zdravstvenoga osiguranja, priopćeno je iz Zavoda za zdravstveno osiguranje HBŽ-a.

Preminuo Kemal Monteno!

Kemal Monteno
Opširnije...
Pjevač je izgubio bitku s bolešću.

Više od 130 ljudi, uključujući 55 pripadnika Oružanih snaga BiH i dalje traga za Josipom

Opširnije...Nema novih informacija o dvadesetšestogodišnjem Josipu Bokšiću iz Jara kod Širokog Brijega za kojim se traga od petka – izjavio je za Fenu predsjednik Upravnog odbora Saveza gorskih službi spašavanja u BiH Zdenko Marić.

Suis – je Charlie Hebdo?

Opširnije...Ja sam u prvi mah pomislio da sam i ja Charlie Hebdo.

Potpisivanje povelje o prijateljstvu pet hrvatskih kraljevskih gradova

Opširnije...U prigodi proslave Dana Grada u Biogradu na Moru danas će svečano biti potpisana Povelja o prijateljstvu i suradnji Pet hrvatskih kraljevskih gradova - Grada Biograda na Moru, Grada Nina, Grada Solina, Grada Knina i Općine Tomislavgrad.

U Siriji poginuo još jedan mladić iz BiH

Opširnije...Još jedan mladić iz Bosne i Hercegovine koji se borio na strani radikalnih islamističkih skupina poginuo je na ratištu u Siriji a prema podacima policijskih agencija do sada je na taj način smrtno stradalo 26 bosanskohercegovagčkih državljana, prenosi u srijedu sarajevski "Dnevni avaz".

Splićanin podvodio svoju djevojku iz Tomislavgrada za 250 eura po satu!

Opširnije...Upoznali smo se jednu noć u kafiću u Splitu nakon čega smo se dopisivali preko Facebooka i Vibera, a onda mi je unajmio stan i uveo me u prostituiranje - ispričala je 19-godišnjakinja iz Tomislavgrada koja je u dva mjeseca zaradila najmanje 50.000 kuna opslužujući mušterije koje joj je nalazio V.B.(32) iz Splita, osuđen na uvjetnu kaznu zatvora zbog podvođenja.

Stranica 1 od 46

Najčitanije poslijednji 30 dana

Duvnjaku kazna od 2.000 KM za prekoračenje brzine!

Siječanj 12, 2015
Policijski službenici PU Posušje utvrdili su identitet švicarskoga državljanina koji je, u kratkome vremenskom razdoblju, u mjestu Broćanac počinio pet prometnih prekršaja i jedan prekršaj protiv javnoga reda i mira, te su istoga sankcionirali u skladu s…
Free business joomla templates