Najnovije vijesti

Preminuo don Marko Lukač

Opširnije...U srijedu, 22. listopada 2014. poslije ponoći preminuo je u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru u 77. godini života i 50. godini svećeništva don Marko Lukač, prezbiter Mostarsko-duvanjske biskupije.

SIPA uhitila direktore HTEroneta: Stipu Prlića i Zorana Bakulu

Opširnije...U okviru akcije kodnog naziva Gibraltar koju od jutros, u saradnji s drugim policijskim agencijama i po nalogu Tužiteljstva BiH, provodi SIPA uhićeno je devet osoba.

Tomislavgrad: Prometna nesreća na Privali

Opširnije...Teška prometna nesreća dogodila se danas na magistralnome putu Tomislavgrad - Livno, na Privali, u blizini Vidikovca.

In memoriam: Blago Zadro

Opširnije...Blago Zadro (Donji Mamići - Ledinac kraj Gruda, 31. ožujka 1944. - Vukovar, 16. listopada 1991.) jedan je od najvećih heroja Domovinskog rata.

Sipa uhitila Demirovića, Andabaka i Vrdoljaka

Opširnije...
ilustracija
Po nalogu Tužiteljstva BiH, policija je rano jutros uhitila dvije osobe osumnjičene za ratne zločin na području Livna te jednu osobu koja se sumnjiči za ratni zločin na području Mostara. U Mostaru je uhićen Ibrahim Demirović, a u Livnu Zdenko Andabak i Zoran Vrdoljak. 

Preminula dr. Nela Rubić

Opširnije...Noćas je u Tomislavgradu nakon teške bolesti u 61. godini života preminula dr. humanističkih znanosti Nela Rubić.

Poziv za pomoć: Nikoli treba štednjak na drva

Opširnije...Našoj redakciji danas se obratio Nikola Čičak iz Donjega Rasnog kod Busovače molbom da objavimo obavijest za pomoć u nabavci štednjaka na drva. Ako možete pomoći javite se na broj 063 881 730.  

Prometna nezgoda u Šujici

Opširnije...Vozači oprez! 

Četrnaestogodišnjak pisao uvredljive grafite

Opširnije...Poznat autor neumjesnih grafita.

Vandalizam opet na djelu

Opširnije...Nepoznati počinitelji su preksinoć srušili putokaz prema Crkvi BDM Kraljice Hrvata na Širokovcu, na Kuku. 

Roditeljsko pismo - Međunarodni dan starih i nemoćnih

Opširnije...Dragi sine/kćeri,

sada još nisam star, a kada me budeš vidio takvoga, budi strpljiv sa mnom i pokušaj me razumjeti.

Tomislavgrad: Otvorene novouređene prostorije Sužbe hitne medicinske pomoći

Opširnije...U tomislavgradskom Domu zdravlja danas je upriličena svečanost blagoslova i otvorenja novouređenih prostorija Službe hitne medicinske pomoći.

U Siriji ranjena Zagrepčanka Dora Bilić, a poginula Fatima Mahumotović iz Srebrenika

Opširnije...U zračnim napadima u sirijskom gradu Raqqa ranjena je Zagrepčanka Dora Bilić, a poginula je Fatima Mahumotović iz Bosne i Hercegovine. Potvrdu te informacije Večernji list dobio je iz službenoga izvora.

Stranica 1 od 37

Najčitanije poslijednji 30 dana

Kako su Duvnjaci glasovali za Skupštinu HBŽ

Listopad 14, 2014
Nakon dugog čekanja i prebrojavanja, dostupni su i rezultati glasovanja za Skupštinu HBŽ iz Tomislavgrada. Koliko će Duvnjaka biti u Skupštini HBŽ, znat će se tek kada se preferencije za svakoga pojedinačnog kandidata zbroje s preferencije unutar istih…

 

Free business joomla templates