Najnovije vijesti

Čemu vandalizam na spomeniku palim braniteljima?

Opširnije...Što ako je zbilja na snazi specijalni rat protiv Hrvatske? Što ako je oštećenje spomenika IX. bojni HOS-a samo prvi korak u nizu sličnih terorističkih postupanja? U svakom slučaju, vrijeme će ponuditi najbolje odgovore. U međuvremenu, dok prolazite pokraj spomenika braniteljima iz Domovinskog rata, zastanite barem na trenutak. Iz poštovanja pognite glavu. Živima u čast, a mrtvima u slavu.

Vandalizam ponovno na djelu!

Opširnije...Športska dvorana Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu dobila je novu fasadu. Nažalost, s njom je dobila i nove uvredljive grafite. Također, crnim flamastarima ili sprejevima išarani su otvori škole…

BiH: optužnica za ratne zločine nad Hrvatima u Mostaru

Opširnije...Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine u srijedu je podignulo optužnicu protiv pet bivših pripadnika Armije BiH koje tereti za ratne zločine protiv civila hrvatske nacionalnosti počinjene na području Mostara.

Rodbina uhićenog profesora pedofila: Mi ga nismo odali zbog milijuna dolara nagrade

Opširnije...Bilo je samo pitanje dana kada će biti stavljene lisice na ruke Michaelu R. Vucicu (41), američkom Hrvatu čija je glava ucijenjena na milijun dolara jer je seksualno zlostavljao svoje nekadašnje 13-godišnje učenice iz čikaške škole u Lake Forestu, piše Jutarnji list.

Ratnici Livnjaci prije ISIL-a išli po savjete u Crnu Goru

Opširnije...Povezivanje dvojice Livnjaka sa zloglasnim ISIL-om uznemirilo uspavanu livanjsku javnost, a Ključino ime se nalazi se na popisu 150 ratnika iz BiH za koliko ih se tvrdi da ratuju u ime islama na ratištima Bliskog Istoka. Prema nekim podacima, ta brojka prelazi i 300 ratnika.

Obilježena 21. obljetnica zločina nad Hrvatima u Uzdolu

Opširnije...Predstavnici stradalničkih udruga, političkih vlasti i crkveni predstavnici pozvali su u nedjelju u mjestu Uzdolu u sjevernom dijelu Hercegovine na procesuiranje počinitelja zločina u kojemu su 14. rujna, prije 21. godine pripadnici bošnjačke Armije BiH likvidirali 41. Hrvata.

ISIS objavio da je smaknuo hrvatskoga zeta Davida Hainesa

Opširnije...David Haines je već treća žrtva stravičnog ritualnog smaknuća koje su izveli džihadisti.

Opća opasnost u Karlovcu, počela evakuacija

Opširnije...Veliko nevrijeme koje je zahvatilo Hrvatsku izazvalo je poplave u brojnim gradovima, najteža situacija je u Karlovcu gdje je počela i evakuacija građana. 

Foto i video:Jako nevrijeme pogodilo Livno

Opširnije...Jako grmljavinsko nevrijeme popraćeno snažnom kišom pogodilo je sinoć oko 21 sat Livno i širu okolicu.

Livno: Samoubojstvo utapanjem

Opširnije...Sinoć oko 17 i 30 djelatnici Policijske postaje Livno primili su dojavu da je J.S. rođen 1959. u Livnu nastanjen u mjestu Guber uskočio u bunar koji se nalazio u neposrednoj blizini njegove obiteljske kuće.

Zenica: Poginulo pet rudara?

Opširnije...Direktor Rudnika mrkog uglja Zenica Esad Čivić izjavio je da je iz jame Raspotočje izvučeno 29 rudara za koje su liječnici konstatirali da nemaju težih ozljeda, te da se za pet rudara još uvijek traga.

Policija u BiH privodi radikalne islamiste, uhićeno 15 osoba

Opširnije...Najmanje petnaest osoba privela je u srijedu policija u Bosni i Hercegovini pod sumnjom da su povezani s terorističkim aktivnostima, a riječ je o istrazi povezanoj s financiranjem, organiziranjem i vrbovanjem državljana BiH za ratovanje na strani islamističkih skupina u Siriji i Iraku, potvrđeno je iz policijskih i pravosudnih izvora u Sarajevu.

Poginuo fra Ivica Baketarić!

Opširnije...S velikom tugom javljamo da je danas smrtno stradao fra Ivica Baketarić. Prema dostunim informacijama, fra Ivica se danas vraćao iz rodne Rame u župu Svih Svetih u Livno. Prometna nesreća se dogodila u 17:10 na magistralnome putu Šujica - Tomislavgrad.

Stranica 1 od 35

Najčitanije poslijednji 30 dana

Šujica: Vjenčanje u narodnoj nošnji!

Kolovoz 31, 2014
Kao i mnogi drugi mladenci mogli su birati i na bogatome tržištu pronaći lijepo, standardno, moderno i suvremeno svadbeno mladenačko ruho. I ne bi ništa pogriješili. Ali, oni ne posegnuše za „čipkom i svilom“, već se odlučiše za lanenu košulju i sukno, šudar,…
Free business joomla templates