Najnovije vijesti

Zrakoplov srušen zbog sabotaže?

Opširnije...Kopilot je namjerno srušio zrakoplov Germanwingsa, rekao je danas tužitelj Bruce Robin, prenosi CNN!

Katoličkom školskom centru 1.000 KM iz Proračuna, Bošnjačkoj gimnaziji 223.000 KM

Opširnije...Evo što Sarajevski kanton pljačka ostalih 9 kantona kroz Zakon o raspodjeli PDV-a, pa tako kroz tih 9 kantona pljačka i većinske hrvatske kantone, no jadno je kada se u proračunu tog kantona, države u državi, radi očita protekcija jednih  i minorizacija druhih. Tako će našim parama, parama otetih od Livnjaka, Širkobriježana, Orašana, Mostaraca majorizirati hrvatske institucije u ovom kantonu a protektirati neke druge. 

Program obilježavanja 20. godišnjice stradanja bojovnika na Vranu

Opširnije...U nedjelju, (na Cvjetnicu) 29.3.2015. godine obilježit će se 20. godišnjica stradanja petorice pripadnika HV-a, koji su u nezapamćenoj snježnoj oluji na Vran planini, prateći generala Janka Bobetka stradali 30. ožujka 1995. godine.

Poziv školarcima u BiH da minutom šutnje odaju počast stradalima

Opširnije...Udruženje za mir, obrazovanje i kreativnost poziva nastavnike i učenike u svim osnovnim i srednjim školama u BiH da danas, 26. ožujka u 11.10 sati minutom šutnje odaju počast stradalim učenicima gimnazije Joseph-König iz gradića Haltern-am-See, kao i drugim putnicima stradalim u zrakoplovnoj nesreći koja se 24. ožujka dogodila u 11.10 sati u francuskim Alpama.

U padu njemačkoga zrakoplova stradalo dvoje državaljana podrijetlom iz BiH!

Opširnije...Prema informacijama kojima raspolaže Ministarstvo vanjskih poslova BiH, u zrakoplovu njemačke tvrtke ”Germanwings”, koji se srušio u francuskim Alpima sa 150 putnika i članova posade, bilo je i dvoje njemačkih državljana, podrijeklom iz BiH, saznaje BHRT.

Pad njemačkog zrakoplova pretvorio se u misteriju - u nesreći poginuo i cijeli razred!

Opširnije...U samo desetak sati pad njemačkog Airbusa pretvorio se u misteriju - zrakoplov je prije pada letio gotovo deset minuta spuštajući se, a da piloti ni u jednom trenutku nisu kontaktirali kontrolu letenja i zatražili pomoć. Neki zrakoplovni stručnjaci napravili su simulaciju leta i zaključili da su piloti sve do posljednjih nekoliko trenutaka imali kontrolu nad zrakoplovom.

Vidikovac: Uklonjene uginule ovce (foto)

Opširnije...Na Privali, u blizini Vidikovca ovih dana je pronađeno oko dvadeset uginulih ovaca. Stoga su na teren izašli duvanjski veterinari, općinski i županijski inspektori, djelatnici Javnoga komunalnog poduzeća Tomislavgrad, policije kao i općinske Civilne zaštite.

Održana godišnja skupština PD "Orlova stina"

Opširnije...U nedjelju, 22. ožujka u planinarskome domu na Blidinju održana je redovita, godišnja skupština Planinarskoga društva „Orlova stina“ Tomislavgrad.

HBŽ: Županija bez budućnosti

Opširnije...Najgore je u Posavini gdje je vitalni indeks 42, a ništa bolje nije ni u Hercegbosanskoj županiji gdje je indeks veći za jedan posto. U tim županijama dvostruko, pa i više osoba umire.

Dragan Primorac: Katolički školski centri u BiH primjer izvrsnosti u svijetu

 

Opširnije...Bivši ministar obrazovanja RH i priznati svjetski znanstvenik prof. dr. Dragan Primorac istaknoo je, gostujući u emisiji Radio Marije BiH „Na Njivi Gospodnjoj“ da posljednja odluka Europskoga parlamenta o abortusu nije samo loša nego i sramna.

Napustio nas je kolega fotoreporter Zoran Grizelj (55)

Opširnije...Tužna vijest zatekla je sinoć brojne kolege i prijatelje, fotoreportere i novinare diljem Hercegovine i svijeta.

Veliki požar iznad Omolja

Opširnije...Tijekom dana izbio je veliki požar iznad Omolja! Kako nam javljaju mještani, vatra je bila došla vrlo blizu kuća.

Na jedno ušlo, a na drugo izišlo

Opširnije...Žitelji naseljenoga mjesta Radoši u Roškom Polju sve da su i htjeli pogledati jučerašnju pomrčinu Sunca, nisu to mogli od silnoga dima iznad njihovih kuća.

Stranica 1 od 53

Najčitanije poslijednji 30 dana

Tomislavgrad: Život na rubu

Ožujak 02, 2015
Vremena su teška. Ona su nemjerljivo teža ako čovjeka zadesi kakva iznenadna nevolja. Ovo naše okruženje i nesređeno društvo su brutalni prema ljudima s ruba. A tek kad takve ljude zadesi nesreća, kad su prepušteni sami sebi...
Free business joomla templates