Srijeda, 08 Studeni 2017 07:47

Završna fraza uređenja tomislavgradske kino dvorane

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

 

Već nekoliko godina traje temeljita obnova objekta kino dvorane u Tomislavgradu u kojoj su najprije izmijenjeni svi otvori i krovište, nakon čega je na red došla obnova ulaznoga dijela kino dvorane. Završetkom ovih radova objavljen je natječaj za cjelovito uređenje unutrašnjosti ovoga objekta. Prihvaćena je ponuda poduzeća Nevistić-commerce d.o.o. Tomislavgrad, vrijedna 410.952,09 KM. Ugovorom je predviđeno da će se radovi izvoditi po fazama i da će se za svaku fazu izvođenja zaključiti poseban ugovor kojim će se definirati radovi koji će se izvoditi.

Radovi su se izvodili polagano, sukladno financijskim mogućnostima i prilikama, a već sada ulaze i u završnu fazu, čime dvorana dobiva sasvim novi izgled. Uz dvoranu, u kojoj uskoro slijedi i montaža novih sjedalica i ostale opreme, uređene su i nove sanitarne prostorije, kao i velika dvorana u podrumu (ispod pozornice), koja će biti korištena za probe.

Završetkom projekta izgradnje Trga gange i Hajdučke družine, kojemu će kino dvorana biti u središtu, ovaj dio grada će dobiti sasvim novi izgled. Tomislavgrad konačno dobiva sasvim novu, multifunkcionalnu (kino) dvoranu kakvu je odavno zaslužio.

mandino-selo.com

Najnovije vijesti

Sij 16, 2018

Jerko Ivanković Lijanović osuđen na…

Bivši federalni ministar poljoprivrede,…
Sij 16, 2018

Vidačak: Mediji igraju bitnu ulogu u…

„Hrana na tržištu Bosne i Hercegovine je u…
Sij 15, 2018

Marko Tokić večeras gostuje u “Bujici”

Na televiziji Z1, u emisiji Bujica, večeras (15.…
Sij 15, 2018

Ministar Krstičević primljen u Kuću…

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir…
Sij 15, 2018

Samoranjavanje u lovu

Djelatnici PP B. Grahovo zaprimili su 13.…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME