Srijeda, 08 Studeni 2017 07:47

Završna fraza uređenja tomislavgradske kino dvorane

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

 

Već nekoliko godina traje temeljita obnova objekta kino dvorane u Tomislavgradu u kojoj su najprije izmijenjeni svi otvori i krovište, nakon čega je na red došla obnova ulaznoga dijela kino dvorane. Završetkom ovih radova objavljen je natječaj za cjelovito uređenje unutrašnjosti ovoga objekta. Prihvaćena je ponuda poduzeća Nevistić-commerce d.o.o. Tomislavgrad, vrijedna 410.952,09 KM. Ugovorom je predviđeno da će se radovi izvoditi po fazama i da će se za svaku fazu izvođenja zaključiti poseban ugovor kojim će se definirati radovi koji će se izvoditi.

Radovi su se izvodili polagano, sukladno financijskim mogućnostima i prilikama, a već sada ulaze i u završnu fazu, čime dvorana dobiva sasvim novi izgled. Uz dvoranu, u kojoj uskoro slijedi i montaža novih sjedalica i ostale opreme, uređene su i nove sanitarne prostorije, kao i velika dvorana u podrumu (ispod pozornice), koja će biti korištena za probe.

Završetkom projekta izgradnje Trga gange i Hajdučke družine, kojemu će kino dvorana biti u središtu, ovaj dio grada će dobiti sasvim novi izgled. Tomislavgrad konačno dobiva sasvim novu, multifunkcionalnu (kino) dvoranu kakvu je odavno zaslužio.

mandino-selo.com

Najnovije vijesti

Stu 19, 2017

Duvnjaci odali počast žrtvama Vukovara…

Mirno i dostojanstveno obilježena je 26.…
Stu 19, 2017

Prisojački župljani u akciji "Imaj srce…

Prisojačka župa Uznesenja Blažene Djevice Marije…
Stu 19, 2017

Obilježavanje svjetskog dana sjećanja…

Obilježavanje, Dana sjećanja na žrtve prometnih…
Stu 18, 2017

Velik odaziv Duvnjaka za potpisivanje…

Od ovoga tjedna u Domu zdravlja Tomislavgrad…
Stu 18, 2017

26. obljetnica utemeljenja Hrvatske…

Hrvatska zajednica Herceg-Bosna utemeljena je na…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME