Srijeda, 08 Studeni 2017 07:47

Završna fraza uređenja tomislavgradske kino dvorane

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

 

Već nekoliko godina traje temeljita obnova objekta kino dvorane u Tomislavgradu u kojoj su najprije izmijenjeni svi otvori i krovište, nakon čega je na red došla obnova ulaznoga dijela kino dvorane. Završetkom ovih radova objavljen je natječaj za cjelovito uređenje unutrašnjosti ovoga objekta. Prihvaćena je ponuda poduzeća Nevistić-commerce d.o.o. Tomislavgrad, vrijedna 410.952,09 KM. Ugovorom je predviđeno da će se radovi izvoditi po fazama i da će se za svaku fazu izvođenja zaključiti poseban ugovor kojim će se definirati radovi koji će se izvoditi.

Radovi su se izvodili polagano, sukladno financijskim mogućnostima i prilikama, a već sada ulaze i u završnu fazu, čime dvorana dobiva sasvim novi izgled. Uz dvoranu, u kojoj uskoro slijedi i montaža novih sjedalica i ostale opreme, uređene su i nove sanitarne prostorije, kao i velika dvorana u podrumu (ispod pozornice), koja će biti korištena za probe.

Završetkom projekta izgradnje Trga gange i Hajdučke družine, kojemu će kino dvorana biti u središtu, ovaj dio grada će dobiti sasvim novi izgled. Tomislavgrad konačno dobiva sasvim novu, multifunkcionalnu (kino) dvoranu kakvu je odavno zaslužio.

mandino-selo.com

Najnovije vijesti

Ožu 23, 2018

Snažan potres zatresao sinjsko…

Jutros u 4 sata i 42 minute seizmografi…
Ožu 23, 2018

I dalje problemi u prometu, u pojedinim…

Snijeg, mjestimična poledica i slaba vidljivost…
Ožu 23, 2018

Zbog nevremena zatvorene prometnice…

Zbog ugaženog snijega i jakog vijetra koji…
Ožu 22, 2018

Pravci Livno-Šuica-Kupres i…

Zbog sniježnih padavina, obustavljen je promet…
Ožu 22, 2018

Prekinut promet na putnom pravcu od…

Oko 15 sati obustavljen je sav promet na putnome…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME