Robert Prosinečki ipak ostaje na klupi bosanskohercegovačke reprezentacije. To je zaključak nakon sjednice Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, koji je odbio ostavku hrvatskog stručnjaka. Doznajemo da je Prosinečki prihvatio odluku IO-a te je odlučio produljiti svoj mandat na klupi BiH reprezentacije.

„Ostajem zbog svih ljudi koji su me zamolili da ostanem na klupi BIH reprezentacije. U nastavku natjecanja svi zajedno pokušat ćemo sve napraviti da se Bosna i Hercegovina izravno plasira na Euro“, kazao je Prosinečki.

Podsjećamo da je Prosinečki podnio ostavku nakon loše igre i poraza Zmajeva u Armeniji (4:2) u prošlom kolu kvalifikacija za odlazak na Euro 2020.

“Razgovarao sam sa svima, ne želim duljiti; mislio sam da ćemo otići na Euro, nismo uspjeli tako da podnosim ostavku i dajem priliku nekom drugom. Nasljednik će imati dosta vremena pripremiti momčad za doigravanje u Ligi nacija. Ja više nisam izbornik“, odrješito je poručio Prosinečki nakon poraza u Erevanu, a sada se očito predomislio.

Gol.hr