Osim zbog novih školskih radosti koje su počele novom školskom godinom, mnoga djeca iz OŠ Ivana Mažuranića u Posušju mogu biti sretna i zbog njihovih znatno lakših torbi.

Zahvaljujući ljudima iz tvrtke BINVEST d.o.o., njihovom senzibilitetu prema djeci i njihovom zdravlju te vrlo dobroj suradnji s ravnateljem škole Zvonimirom Širićem, đačka ramena i leđa od 6. do 9. razreda trebala bi biti puno rasterećenija.

Sve njih je u učionicama dočekao poklon u vidu novih udžbenika iz većine nastavnih predmeta vrijedan nekoliko tisuća konvertibilnih maraka. Stoga, učenici više ne moraju nositi svoje udžbenike od kuće i time pretrpavati ionako teške školske torbe. Sada ih mogu koristiti za učenje i rad samo kod kuće, a iste takve će svaki dan imati na školskim stolovima. Zaista, za njih lijepa vijest.

Treba istaknuti kako ovo nije prvi put da školarcima našeg kraja iz ove ali i iz drugih posuških tvrtki dolazi pomoć u svrhu boljih uvjeta za njihov rad, nastavni proces i konačni uspjeh. Ovakve akcije pokazuju da je još mnogima stalo do obrazovanja naše djece i koji su svjesni da je ono, ipak, najisplativije ulaganje u svjetliju budućnost.
A od osnovnoškolaca se nadamo da će im odličnim rezultatima znati uzvratiti i zahvaliti.

posusje.net