U prigodi obilježavanja Dana policije i blagdana svetog Mihovila, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je čestitku svim policijskim službenicama i službenicima koji slave ovaj blagdan.

“Svim policijskim službenicama i službenicima koji danas obilježavaju Dan policije i blagdan zaštitnika policije, sv. Mihovila, upućujem najiskrenije čestitke, sa željom da i dalje svoj posao obavljate savjesno i profesionalno, u borbi protiv svih oblika kriminala, korupcije i terorizma. Zahvaljujem vam na predanom i odgovornom izvršavanju svih dužnosti i poslova koji su od iznimne važnosti za očuvanje mira, poštivanje zakona i sigurnost svakog stanovnika Federacije BiH i BiH.

Organizirane, profesionalne i opremljene policijske snage ključne su za stabilnost i sigurnost svih nas. Stoga je naš zajednički zadatak stvoriti bolje uvjete za rad, s boljom opremom i boljim mogućnostima za obuku, kako biste ovaj častan i odgovoran poziv obavljali što profesionalnije i kvalitetnije. Želim vam mnogo uspjeha u svakodnevnom radu i obavljanju ove izuzetno humane dužnosti, te vam još jednom čestitam Dan policije i blagdan sv. Mihovila!”, stoji u Čavarinoj čestitci, priopćeno je iz Ureda Predsjednika FBiH.

vecernji.ba