Savršenstvo koje morate imati! Četiri nove fantastične torbice My Lovely Bag.

Oduševile su nas četiri nove proljetne torbice koje će svaka žena poželjeti imati u svojoj kolekciji. Riječ je o modelima iz nove  “MAY2019: Spring Fever” mini kolekcije naše omiljene dizajnerske kuće po pitanju torbica – My Lovely Bag.

Mini kolekcija popularnih torbica pozdravila je svibanj žarkim bojama i uzorcima koji će razigrati svaki vaš outfit. Novi modeli su dostupni u nekoliko kombinacija boja i uzoraka. Kolekcija obiluje floralnim printom, mašnicama, raznobojnim nitnicama i različitim (ne)spojivim kombinacijama koje izgledaju neodoljivo.

Male, srednje, velike torbe… dizajneri My Lovely Bag studija su mislili na sve stilove i želje svojih klijentica prilagodivši vedre i upečatljive uzorke i nešto većim torbama u koje će stati sve ženske (ne)potrepštine.

I ovoga puta, kolekcija chic i odvažnih torbice rađena je od jedinstvenih materijala kako bi bila zajamčena posebnost i jedinstvenost!

Ove jedinstvene torbice potražite u svom najbližem shopu u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji, ili se javite na službenu FB stranicu brenda gdje će Vas uputiti na ostale načine narudžbe savršene torbice za proljetne dane!!!

My Lovely Bag