Gospodin Mijo Matić – Mijušić, vlasnika tvrtke GmbH ( Betonstahlhandel und Biegebetrieb)  SR Njemačka darovao je Domu Zdravlja Tomislavgrad vozilo VW T6 Kombi u vrijednosti od 25.900 EUR., proizvedeno 2019.

Navedeno vozilo namjenjeno  je za prijevoz bubrežnih bolesnika iz cijele Općine Tomislavgrad u Županijsku  bolnicu  Livno na dijalizu te će osigurati  pacijentima sigurniji i kvalitetniji prijevoz do bolnice.

Donacija je došla u pravi tren jer nam je kombi-vozilo, za potrebe prijevoza pacijenata na dijaliza, već  dotrajalo, a isto nam je također donirao gospodin Mijo Matić prije šest godina.

Ovom prilikom želim zahvaliti gospodinu Matiću na prepoznavanju problema  i spremnosti da pomogne te njegovoj nesebičnoj podršci u radu Doma zdravlja Tomislavgrad. Gospodin Matić je upoznat s financijskim problemima Doma zdravlja Tomislavgrad i općenito stanjem u zdravstvu u HBŽ  te nam je financijski pomogao i pri plaćanju carinskih pristojbi za uvoz vozila na čemu sam mu iznimno zahvalna.

U svoje ime i u ime svih uposlenika Doma zdravlja Tomislavgrad te naših pacijenata zahvaljujem na izuzetno vrijednoj i značajnoj  donaciji.

Gospodine Matiću, upoznati smo s Vašom velikodušnošču i nesebičnom pomaganjem cjelokupnoj našoj zajednici.

Hvala od srca!

Ravnateljica  Doma zdravlja Tomislavgrad

Ivanka Živković, dr.med.