Komedijom „Kako je Facebook ukrao Božić?“ nastavlja se program prvoga „Adventa u Tomislavgradu“. Predstava će biti izvedena danas u 18 sati, u šatoru na Trgu dr. Franje Tuđmana. U njoj igra desetak mladih glumaca tomislavgradske Škole mjuzikla i glume koja djeluje pri Kulturno-informativnom centru. Mlada glumačka skupina proteklih mjeseci trudila se oko spomenute predstave i obećava da će te u 40-ak minuta imati što vidjeti i dobro se nasmijati.

dig

I tijekom današnjega dana posjetitelji „Adventa“ imat će prigodu za fotografiranje s „Djedom Božićnjakom“, a u večernjim satima uživati u nastupu domaće glazbene skupine Tibet.

dig

Fritule, kobasice i kuhano vino i dalje su u ponudi.  Sve to, a prije svega dobro društvo i šator u kojem ima i razastrte slamice privukli su posjetitelje ove manifestacije. Potvrđuje to i činjenica da se stotinjak-dvjesto ljudi zadržalo sinoć u šatoru i nakon što su pjevači (Afrodita) završili sa svojim koncertom.

dav

„Advent u Tomislavgradu“ završava sutra. Organizatori pripremaju glazbeno iznenađenje za sutrašnji dan, stoga ne propustite svratiti do najpoznatijega šatora u gradu.

 

Tomislavcity