Mnogi su već osjetili blagodati 24-satne podrške taksi službe u Tomislavgradu. Bilo da trebate doći ponedjeljkom u grad ili u bolnicu izvaditi nalaze, ne daj Bože u bolnicu u Livno, Mostar ili Split, ili pak na aerodrom do Trogira – Marijan, Kruno i Ćelo su uvijek na raspolaganju. Posebno je to značajno za mlade pri njihovim izlascima i povratcima s večernjih provoda. Oni nemaju radnoga vremena, njihov radni dan traje 24 sata.

Usluga je na visokoj razini, što su prepoznali i mnogu naši sumještani, posebno stariji pa se više ne zove i moli susjed, poznanik ili netko treći kako bi se prevezli.

No, na samom autobusnom kolodvoru gdje provode najviše vremena i gdje su njihova mjesta za parkiranje bila označena, vrijeme je učinilo svoje i prepoznatljiva žuta boja se izgubila. Tijekom proljetnoga bojanja ulica, nekako su “preskočeni” i boja je izblijedila. Zbog toga su mnogi u potrazi za parkirališnim mjestom koristili i njihova mjesta, pa su oni parkirali okolo. Kako više ne bi bilo zabune, sami su odlučili “ograditi” svoje posjede, odnosno označiti parkirališna mjesta.

Čestitamo im na inicijativi, a svi koji imate potrebu za brzim prijevozom slobodno ih nazovite:

Taxi Tomislavgrad; vl. Marijan Protuđer – 063 382 133

Taxi Kruno – 063 144 100

Taxi Ćelo – 063 510 276

Tomislavcity