Pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora, Udruge Lijepa naša, Grada Kutine i lokalne Turističke zajednice na gradskom trgu u Kutini u nedjelju 13. listopada održana je državna i svehrvatska smotra „Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje“.

Nakon bogatog kulturno-umjetničkog programa i svete mise okupljeni su mogli razgledati izložbu osnovnih i srednjih škola koje su prezentirale plodove zemlje.

Već smo spomenuli kako smo pokupili simpatije domaćina i njihovih gostiju. Ali to ne bi bilo moguće bez prezentacije različitih proizvoda našeg kraja. Zato jedno veliko HVALA svim našim sponzorima koji su nam pomogli da predstavimo našu školu, općinu i županiju u najboljem svijetlu.

Hvala prodajnim centrima Prodex i Baković na prigodnim proizvodima, Livanjskoj mljekari i gosp. Ivanu Buntiću na sirevima, Hotelu Tomislavgrad i restoranu Europa na pitama, vinogradaru Marku Bakoviću na njegovim vinima, obitelji Baković na kruhu, Steli Perić i Ivanki Antosović na slasticama i Općini Tomislavgrad i Kulturno – informativnom centru Tomislavgrad na brošurama, katalozima i prospektima.

I naravno, hvala našim učenicima, roditeljima i kolegama koji su pomogli u pripremama.

Gimnazija Marka Marulića Tomislavgrad