Hrabri vozač iz Tomislavgrada pohvalio se na svom Instagram profilu kako na dionici ceste od Posušja prema Tomislavgradu u MZ Kovači, gdje je znakom postavljeno ograničenje brzine do 60 km/h, vozi preko 200 km/h.

Uz to, vozač jednom rukom drži upravljač, a drugom snima cestu ispred sebe.

 

Njegova objava uskoro je stekla puno veću pozornost od one koju je očekivao, pa ga sada očekuje i prijava, najavili su iz MZ Kovači/Ponor/Tubolja.
Također, navode kako je na sastanku Mjesne zajednice dogovoreno da se ide na potpisivanje peticije i zahtjeva da se nešto riješi po pitanju brzine u MZ Kovači, obzirom da je ovakvih nesavjesnih vozača sve više, piše bljesak.info.

 

Evo dragi mještani, i svi vi koji pratite našu stranicu, pogledajte kako pojedinci, često, voze kroz naše naseljeno mjesto. Ovo je snimljeno večeras. Ali, koliki IQ moraš imati da ovako voziš i sve to i objaviš na svom profilu. Dečko moj bravo 👏👏👏. Još ćeš jednom biti prijavljen, ovog puta si sam sebe nadmašio.
Uskoro, kako smo i najavili na sastanku MZ, ide potpisivanje peticije i zahtjeva da se nešto riješi po pitanju brzine u MZ Kovači. Stanje je postalo (zbog ovakvih i njemu sličnih) nepodnošljivo.
A ovom stvorenju želimo samo da, ne daj Bože, nekoga jednog dana ne ubije.

Objavljuje MZ Kovači/Ponor/Tubolja u Utorak, 15. rujna 2020.