Legendarni bosanskohercegovački pjevač Halid Bešlić prije nekoliko dana hitno je operiran u Münchenu. Kako piše Dnevni Avaz, Halida je operirao profesor Milomir Ninković, Bosanac koji je danas jedan od vodećih svjetskih plastičnih kirurga.

Podvrgnuo sam se rekonstruktivnoj operaciji nosa. Vremenom mi se pogoršalo disanje, a malo sam htio i estetski popraviti. Dogovorio sam se s profesorom Ninkovićem da to napravim u Münchenu. Loše sam disao i već mi je to počelo smetati. Malo smo mijenjali hrskavice, malo se i estetski promijenilo, ali je uglavnom bitno disanje. Odlučio sam da to uradim u siječnju, u mjesecu kad sam slobodan. I tako je i bilo – kazao je Bešlić za Dnevni Avaz.

Pjevač je problema s disanjem imao još od 2009. godine, kada je preživio prometnu nesreću. Operacija je trajala tri sata, a Bešlić je nakon nje pušten na kućnu njegu i već razmišlja o novim nastupima. Kazao je kako mu je najvažnije da se dobro odmori. Na pozornicu bi ponovno mogao krajem veljače, a nove velike koncerte ima u ožujku.

Bešlić je komentirao i video koji je na Instagramu podijelio Zlatan Ibrahimović. Švedski nogometaš bosanskog podrijetla oblačio se u svlačionici svog LA Galaxyja uz taktove Halidovog hita „Vraćam se majci u Bosnu“.

Zlatana osobno ne znam, ali poznajem njegovog oca. Sa Zlatnom sam se čuo telefonom kad je igrao u Interu. Otac mu je koju godinu stariji od mene, pjevao je i on. U Švedskoj smo se nekoliko puta vidjeli kad je Zlatan još bio dijete. Simpatičan je Zlatan kako je on to fino složio, ima stila za zezanje – dodao je Halid.

vecernji.ba