Znate li da djeca najbolje uče kroz igru i interakciju? Pobrinite se da i Vaše dijete bude u elementu jer učenje engleskog jezika nikad nije bilo zabavnije!

Helen Doron Tomislavgrad objavljuje upis u školsku godinu 2019./2020. za djecu uzrasta od 3 do 10 godina.

Kao roditelj uvijek tražite načine kako da osigurate svom djetetu najbolji početak u životu. Helen Doron Educational Group je u veljači ove godine osvojila nagradu kao najbolja obrazovna i dječja franšiza, a engleski jezik s nama uči više od 3 milijuna djece širom svijeta u preko 35 zemalja.  Naše zabavne, zanimljive i opuštene lekcije ispunjene su glazbom, igrom i pažljivo isplaniranim aktivnostima. Djeca jednostavno i prirodno uče engleski na isti način kako uče materinji jezik. Na vodećem smo mjestu po pitanju mobilnih igara i aplikacija koje poboljšavaju naše nastavne materijale. Probajte odmah besplatno www.kangiclub.com ili aplikaciju Fun with Flupe – English Words, a možete poslušati i naše originalno osmišljene pjesmice na youtube kanalu Helen Doron Song Club!

Znate da ključ bolje budućnosti vašeg djeteta leži u savladavanju engleskog jezika. Upisi traju do 8.9., a broj učenika je ograničen. Javite nam se na broj mobitela 063 704 504 ili na e-mail tomislavgrad@helendoron.com te dođite na besplatnu oglednu lekciju i upoznajte se s našom metodologijom.

Više o nama možete saznati na facebook stranici Helen Doron Tomislavgrad ili na web adresi www.helendoron.ba.

Helen Doron Tomislavgrad

Sponzorirani članak.