Ove nedjelje u Tomislavgradu su odigrane dvije utakmice završnog, 26. kola Omladinske lige FBIH – jug za juniore i kadete.

Dakle, sastale su se ekipe HNK Tomislav i HNK Stolac.  Mažoretkinje, glasna navijačka grupa mlađih sastava Tomislava, više od 250 gledatelja na tribinama pokazivali su da se radi o doista bitnoj utakmici. Juniori HNK Tomislav mogli su pobjedom na HNK Stolac nadokanditi dva boda zaostatka i tako osvojiti prvenstvo. Utakmica je završila rezultatom 1:1 čime je ekipa Stoca zadržala dva boda prednosti nad drugoplasiranim Tomislavom i tako postala prvak Omladinske lige F BiH – jug. Pobjedom su stekli i pravo sudjelovanja u dodatnim kvalifikacijama za ulazak u omladinsku premier ligu. Ekipi Stoca sve čestitke i želja da prođu klasifikacije i plasiraju se u premier ligu.

Koliko je za Stolac bila bitna ova utakmica i koliko su željeli pobjedu i osvajanje prvenstva pokazuje i dolazak načelnika Stoca, gosp. Stjepana Boškovića, koji je vrlo pozorno pratio utakmicu te iskreno čestitao mladim igračima Stoca.

Pehar pobjedničkoj ekipi Stoca uručio je delegat današnje utakmice i predstavnik NS FBiH, Jasmin Mujadinović.

Tomislavcity

Više fotografija pogledajte u galeriji.