Juniori i kadeti HNK “Tomislav“ Tomislavgrad pozivaju sve navijače da dođu u subotu 5.6.2021. na gradski stadion u Tomislavgradu kako bi uveličali dodjelu pehara za osvajanje 1.mjesta Omladinske lige BiH grupa jug.

Naime, HNK “Tomislav“ je  jedini klub u četiri Omladinske lige BiH koji je osvojio 1. mjesto u obje kategorije.

Program počinje utakmicom HNK “TOMISLAV“ – FK “IGMAN“. Kadeti igraju u 11:00 sati, a juniori u 13:30 sati.

Zahvala Uprave kluba trenerima na ostvarenim rezultatima:

Uprava kluba na čelu s Predsjednikom Ilijom Bagarićem zahvaljuje trenerima kadeta i juniora koji su posljednjih sezona ostvarili zapažene rezultate u Omladinskoj ligi BiH grupa jug, te postali respektabilna momčad ne samo u navedenoj ligi nego i šire.

Ivici Sušiloviću (juniori)

Svojim predanim i kvalitetnim radom drugu sezonu za redom prvak Omladinske lige BiH grupa jug. Prošle sezone poražen u finalu doigravanja za ulazak u Premier ligu BiH, boljim izvođenjem kaznenih udaraca od FK “Radnika“ Hadžići .Ove godine također izboren plasman za doigravanje koje je na rasporedu 19. i 20.6.2021.

Josipu Kovačeviću (kadeti)

Bivšem treneru kadeta koji je svojim kvalitetnim radom vodio ekipu u jesenskom dijelu prvenstva do titule jesenskog prvaka bez poraza, u predhodne dvije sezone zauzeo odlično drugo mjesto.

 Stojanu Sladoj (kadeti)

 Novi trener kadeta koji je odlično vodio ekipu u proljetnom dijelu prvenstva također  bez poraza, te dva kola prije kraja prvenstva osigurao 1. mjesto  Omladinske lige BiH grupa jug za kadete.

Izborio doigravanje bez prava ulaska u viši rang natjecanja koje je na rasporedu 22. i 23.6.2021.

Hvala vam i sretno u predstojećim natjecanjima!

Uprava HNK“Tomislav“Tomislavgrad

Foto: Ilustracija