Bogat izbor igračaka za djecu svih uzrasta nudi trgovina Igračka Filip u Tomislavgradu. Poseban izbor omogućili smo Vam za najradosnije vrijeme u godini – nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane. Posjetite nas radnim danom od 9 do 18:30 sati (osim nedjelje).

Našu ponudu pogledajte na fb stranici i u priloženome promotivnom videozapisu koji je snimio Studio Krišto. I ne propustite sudjelovati u našoj velikoj nagradnoj igri u kojoj Vas darujemo poklono bonom u vrijednosti od 100 KM!

Igračke Filip Tomislavgrad – jedina specijalizirana trgovina igračkama u našem gradu i okruženju!

IGRAČKE FILIP VELIKA NAGRADA IGRA

„VELIKA NAGRADA IGRA“Ovaj put poklanjamo POKLON BON u vrijednosti od 100KM(dobiveni bon se treba iskoristiti u našoj trgovini do kraja 2018 godine)Da bi ste sudjelovali te osvojili igračke u vrijednosti od 100KM potrebno je da:- „like“ našu stranicu (ako već niste)- „like“ video – podijelite ovu objavu/video (opcija javno) To je to!Nagradna igra traje do 06.12.2018. do 12:00.Pobjednika biramo putem random aplikacije (tj. pobjednik će biti izabran nasumično)NAPOMINJEMO: PRIVATNOST VAŠIH OBJAVA MORA BITI POSTAVLJENA NA JAVNO DA BI IMALI UVID U VAŠU OBJAVU…Puno sreće i igračaka želimo svima!!!

Objavljuje Igračke Filip u Četvrtak, 22. studenoga 2018.