Kampanja se bliži kraju. Bila je kratka, zahtjevna ali i zanimljiva. U kampanju sam uložio dosta energije, znanja i rekao bih, mladenačkog zanosa. Iako po prvi puta suočen s ovim iskustvom, nastojao sam biti pozitivan i kreativan.

Podrška i pohvale koje sam od Vas dobivao u velikom broju, drage moje Duvanjke i Duvnjaci, predstavljaju za mene veliku obvezu i poticaj da nakon nedjeljnih izbora nastavim dalje, još snažnije na dobrobit naše općine i svih njezinih stanovnika. Uložit ću svu svoju energiju da zaustavim negativne procese i napravim POMAK nabolje, toliko potreban svima nama.

Svojim kreativnih videozapisima nastojao sam na najbolji način predočiti svoj svjetonazor, program i svoje viđenje razvoja općine u idućim godinama. Zahvaljujem svim suradnicima, kandidatima POMAKA, partnerskom HDZ 1990 koji je podržao moju kandidaturu, kao i svim žiteljima naše općine koji će u nedjelju izići na izbore i na demokratski način ostvariti svoje biračko pravo. Neka ovi izbori budu pošteni, ostvareni sukladno demokratskoj volji većine.

Kao budući načelnik, ali i moje kolege iz POMAKA, kao glavni čimbenici budućeg sastava Općinskog vijeća Tomislavgrad, obećavamo novi zamah i POMAK u daljnjem razvoju Općine Tomislavgrad.

Ivan Buntić, kandidat za načelnika Hrvatskog nacionalnog pomaka i HDZ-a 1990.

Sponzorirani članak.