Čovjek se uči dok je živ, krilatica je koju ćemo često čuti od onih koji spremno prihvaćaju izazove, koji vole svoj posao i ne žale uložiti truda u usavršavanje. Danas je upravo usavršavanje u poslu i praćenje svjetskih trendova nužno, ma kojim god se poslom bavili, a osobito je ta potreba izražena kad je u pitanju posao koji prati modne trendove. Taj je put odabrala Jelica Koštro, frizerka iz Vira koja se ovih dana vratila iz Istanbula gdje je sudjelovala na Mounir Masterclassu održanom 20. i  21. veljače 2019.

Da nije niti malo lako postati sudionikom ove edukacije, potvrdila nam je sama Jelica. Riječ je o zahtjevnoj obuci i u pogledu vlastitoga stručnog angažmana, ali i financijski. No, duboko je uvjerena kako se takvo ulaganje u sebe isplati. Do sada je bila sudionikom brojnih edukacija, izborivši se za potrebne cetrifikate i sama održava edukacije u svom salonu. Svoje znanje i umijeće Jelica najbolje potvrđuje u svom Studiju Jelica velikim brojem „mušterija“, koji joj dolaze iz raznih krajeva, što vidi svako tko prođe preko Malog polja. Ovo je primjer koji dokazuje da se može uspjeti i u malim mjestima poput Vira i da nije točna tvrdnja kako iz Vira svi odlaze.

Nije Jelica bila jedina Hercegovka na ovoj stručnoj obuci. Među njima je, primjerice, bila je i Daniela Vrdoljak, poznatija pod imenom Donna Bella iz Mostara. Svjetski poznati frizer Mounir, Libanonac kojega na društvenim mrežama prati više od 5 milijuna ljudi, čovjek koji radi nevjerojatne transformacije, frizer je mnogih slavnih osoba, piše Radio Posušje. Mi se rado volimo pohvaliti kako je Jelica naša Duvanjka, rodom iz Mesihovine.

Radioposusje.ba