„Svatovima“ protiv korone. Izgorit će Jadran plav i Neretva bez obzira na restrikcije

Josip Ivančić objavio je pjesmu „Svatovi“ kao podršku svim mladenkama koje se na društvenim mrežama i medijima bune protiv najava novih mjera oko vjenčanja.

Ovaj pjevač iz Tomislavgrada, davno je obećao bratu da će, kad se bude ženio, napraviti pjesmu za njegove svatove. Ovog ljeta će se održati bratova svadba, a Josip je ispunio svoje obećanje.

Josip je jedan od najzaposlenijih svadbenih pjevača, koji svaki tjedan ima po nekoliko vjenčanja kao gost iznenađenja ili sa svojim bendom. Telefon mu ne prestaje zvoniti, jer mu se mladenke žale da će im novim mjerama upropastiti najsretniji dan. Pitaju ga što će biti, kako se pridržavati mjera, strahuju hoće li uopće biti svadbe.

– Što im mi glazbenici možemo odgovoriti? I mi smo zbunjeni. Svi mi, glazbenici, vlasnici svadbenih salona, svi koji sudjelujemo u ovom svečanom činu molimo razumijevanje i fleksibilnost oko vjenčanja. Ako ni zbog koga drugoga, onda barem radi mladenki. Želim da se pjesmom „Svatovi“ mladenci ipak vesele na svojim vjenčanjima – kaže Ivančić.

Josip inače živi u Splitu, a najviše nastupa po dijaspori, i to baš najviše na svadbama. Osim glazbom, bavi se i poduzetništvom te je vlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata.

Za kraj je Josip poručio mladenkama da se ne brinu i da brigu udare na veselje i to odmah s pjesmom „svatovi“ koju možete pogledati i preslušati na Youtubeu.