Jučer je počela Liga Male odbojke u Hercegovini. Osnivači lige su OK Delminium i Škola odbojke Grude na čelu s profesorima tjelesne i zdravstvene kulture Antom Jurčevićem i Nikolom Šimićem.

U ligi sudjeluje 10 klubova iz Hercegovine koji se nalaze u dvije grupe. Ovakav način lige (Mala odbojka i Mini odbojka) se po prvi put održava na našim prostorima, a cilj joj je da djeca od rane dobi zdravo odrastaju u zdravom okruženju te da steknu natjecateljske vještine, a uz to putuju i druže se.

Duvanjske odbojkašice, generacija 2005/06., su jučer u Grudama odigrale 3 utakmice (Škola odbojke Grude 1, Škola odbojke Grude 2, ŽOK Libero Ljubuški) gdje su ostvarile dvije pobjede i jedan poraz.

U priopćenju OK Delminium navode kako je to bila prava odbojkaška fešta puna dobrih poteza, navijanja i pjesme. OK Delminuim je domaćin u subotu 13. 10.  na Ligi Mini odbojke ( djevojčice 2007. i mlađe) gdje se očekuje pravi spektakl u kojem će nastupiti oko 60-tak odbojkašica iz Tomislavgrada, Gruda i Ljubuškog koje će igrati u dvorani Osnovne škole na tri terena.

Iz OK Delminuim pozivaju sve Duvnjake da dođu u dvoranu Osnovne škole Ivana Mažuranića u vremenu od 11 do 14 sati i podrže  odbojkašice i sam projekt.

 

OK Delminium