Rano jutros (kao što smo pisali), krenuli smo sa sortiranjem, razvrstavanjem i na koncu s pakiranjem hrane u pakete. Jutros kad smo se sastali, svi smo bili kao ptičice poletni, a večeras smo se razišli kao kornjačice usporeni i umorni. Ali…SRETNI! Sretni jer smo uspjeli napraviti prvi dio posla. U ponedjeljak ako Bog da krećemo u obilaske “terena” i posjete štićenika! – ističu u Kapi ljubavi.

Osim područja naše općine, paketi “Kapi ljubavi”, stići će do Mostara, Čitluka, Kupresa, Livna, Drvara, Prijedora, da ne nabrajamo sve gdje “smo stigli”.

A znate kako to uspijevamo?! Tako što čvrsto vjerujemo da Gospodin blagoslivlja i prati naš rad, i tako što ste svi vi uz fra Đoku i “Kapljicu”, tako što podržite svaku našu akciju. Zaista smo ponosni, što gdje god dođemo možemo reći kako naš čovjek ima srce, srce koje je spremno u svakom trenutku biti tu za čovjeka u potrebi. I to nisu priče, to su činjenice. Hvala Vam što ste pomogli da i ova akcija uspije. Posebnu sreću nam donose dječica, kad u naš ured dođu i donesu poklončiće za svoje vršnjake “koji nemaju” i tako još više upotpune pakete. Kad onim čistim dječjim srcem napišu ili nacrtaju nešto…

Obzirom da smo zadnjih dana gotovo svakodnevno nešto objavljivali, pustit ćemo vas da se malo odmorite od nas. Zato vam (svima koji slavite), ovom prilikom upućujemo čestitku i želimo sretne i blagoslovljene nadolazeće blagdane. Da ih dočekate i provedete u miru i zdravlju sa svima. Budite sretni jer ste preko udruge “Kap ljubavi” usrećili mnoge, vratili nadu u bolje sutra.

 Još jednom od srca veliko hvala, neka vas i sve vaše čuva i prati naš Nebeski Otac.

Svima svako dobro!

Fra Đoka i članovi “Kapi ljubavi”