Akcija Duhovno-humanitarne udruge “Kap ljubavi” za pomoć potresom pogođenim područjima u RH produžena je do petka 8. siječnja.
U priopćenju ove Udruge navode sljedeće:
Kao što smo u prethodnim postovima pisali, na inzistiranje da se objave računi,(jer bi netko iz inozemstva htio uplatiti), stavili smo račune na raspolaganje. Prvotni cilj, odnosno uplate izravno preko ureda (iznad pošte, do bivše gradske ljekarne), bio je da se bar (onoliko koliko se može), izbjegnu plaćanja provizija).
Ako Bog da, plan je kupiti i uručiti ljudima ono što im bude najneophodnije!
Da bi se mogle pratiti uplate namijenjene gore za potresom pogođena područja u RH, prilikom uplate OBVEZNO JE NAVESTI SVRHU: POMOĆ ZA POTRESOM POGOĐENA PODRUČJA ili (Pomoć-potres), jer Kapljica ima i svoje donatore koji donacijama kroz cijelu godinu pomažu rad Udruge! Zahvaljujući Bogu i dobrim ljudima i postoji, već skoro dvadeset dvije godine
Donacije na kojima ne bude navedena svrha, smatrat će se uplatom za rad “Kapi ljubavi”! Naravno, uplate se primaju i izravno u uredu “Kapi ljubavi”.
Svaka donacija će (kao i do sada), bit će evidentirana i upućena kome je namijenjena!
Ovu akciju počeli smo 30. prosinca kada smo krenuli s prikupljanjem novčanih donacija, a ako Bog da, kad se situacija stabilizira i dobijemo konkretne informacije, što je najnužnije može se krenuti i s prikupljanjem ostale pomoći o čemu ćemo vas obavijestiti.
Isto tako, na kraju svakog dana moći ćete pratiti koliko je trenutno pomoći prikupljeno, a po završetku akcije javno će biti objavljen i popis s uplatama.
Ovim putem želimo zahvaliti svim ljudima koji su se javili sa željom da ustupe svoje kamione (Promet Šarac-Tomislavgrad, Đonta Trans Posušje i Eurotehnika Tomislavgrad) i besplatno voze donacije u razrušene gradove, svim ljudima koji su spremni osobno ići i pomoći, svima Vama koji s punim povjerenjem donirate potrebitima preko “Kap ljubavi”!
Za više informacija možete nas kontaktirati na 063-977-105 ili 034-354-420
Hvala od srca!