Kao što smo u prethodnom postu napisali na inzistiranje da se objave računi, jer bi netko iz inozemstva htio uplatiti, stavili smo račune na raspolaganje. Prvotni cilj, odnosno uplate direktno preko ureda, bio je da se bar (onoliko koliko se može), izbjegnu plaćanja provizija). Ako Bog da, plan je kupiti i uručiti ljudima ono što im bude najneophodnije! Da bi se mogle pratiti uplate namijenjene gore navedenim područjima, prilikom uplate OBVEZNO NAVESTI SVRHU: POMOĆ ZA POTRESOM POGOĐENA PODRUČJA ili (Pomoć-potres), jer Kapljica ima i svoje donatore koji donacijama kroz cijelu godinu pomažu rad Udruge!
Zahvaljujući Bogu i dobrim ljudima i postoji, već skoro dvadeset dvije godine! Donacije na kojima ne bude navedena svrha, smatrat će se uplatom za rad “Kapi ljubavi”! Naravno, da i dalje idu uplate i direktno u našem uredu… Svaka donacija će (kao i do sada), biti evidentirana i upućena kome je namijenjena! Akcija za pomoć navedenim područjima trajati će do srijede 6.1.2021 godine.
Dakle, jučer smo krenuli s primanjem donacijama, a ako Bog da, kad se situacija stabilizira i dobijemo konkretne informacije, što je najnužnije može se krenuti i sa prikupljanjem ostaloga. Svakako ćemo sve obavještavati! Ovim putem želimo zahvaliti svim ljudima koji su se javili sa željom da ustupe svoje kamione (Promet Šarac-Tomislavgrad, Đonta Trans Posušje i Eurotehnika Tomislavgrad) i besplatno voze donacije u razrušene gradove, svim ljudima koji su spremni osobno ići i pomoći, svima Vama koji s punim povjerenjem donirate potrebitima preko “Kap ljubavi”!
Za više informacija možete nas kontaktirati na 063-977-105 ili 034-354-420.
Hvala od srca!
Duhovno-humanitarna udruga Kap ljubavi