Približava se dan kada ćemo, ako Bog da, sa svima Vama proslaviti dvadeset godina postojanja i djelovanja udruge “Kap ljubavi”! Trudili smo se i trudit ćemo se još više ispuniti misiju zbog koje postojimo. Kao što naš fra Đoka zna često reći: “Naše poslanje na zemlji je pomoći koliko možemo čovjeku u potrebi”.

Kad pišemo „mi“ mislimo na sve Vas koji ste bili uz “Kap ljubavi” sve ove godine i koji ćete tek postati dio obitelji “Kapljice”. Nitko nije slutio, kada su prije dvadeset godina sjeli i razgovarali Ivana, Klara, Marija, č.s. Tomislava Kata i fra Đoka o osnutku i imenu udruge, da će tadašnja “ideja” prerasti u ovo danas!

Ovom prigodom obavještavamo da ulaznice za dvadesetu obljetnicu duhovno humanitarne udruge “Kap ljubavi” možete nabaviti u uredu “Kapi ljubavi”, kod fra Đoke i članova Udruge, u restoranu i svadbenom salonu “Lovre”u Bukovici, kao i u sljedećim ugostiteljskim objektima: Caffe Tomislav – Brišnik (kod Džimija), Caffe bar Street, Caffe bar Step, Caffe Courage i Renome.

Svi koji nam žele pomoći da što dostojanstvenije proslavimo obljetnicu u vidu tombola, donacija, sponzorstva ili u pripremi torta, slastica, pita, uštipaka i ostaloga, mogu se javiti fra Đoki, članovima ili u ured ” Kapi ljubavi” na broj 034 354 420.

Hvala svima od srca!

Kap ljubavi Tomislavgrad