Danas je HNK Tomislavgrad na svom Facebook profilu objavio kako će izgledati novi dresovi i majice kluba. Igrači i navijači nosit će ponosno kralja Tomislava na dresovima i majicama.

U objavi između ostaloga stoji:

Jedinstvena prilika da u svome ormaru imaš dres voljenoga kluba!🔵💪
U komentar ostavi svoje ime i prezime i veličinu dresa a mi ćemo Vas obavijestiti kad dresovi budu spremni, dres dolazi bez brojeva! (Ne šaljemo u inozemstvo)
#postaniitidiohnktomislav
 – feeling uzbuđeno at Gradski Stadion Tomislav.

O novim dresovima za portal hercegovina.info tajnik kluba Dalibor Musić rekao je i sljedeće:

Da, kao što ste i sami kazali, na našoj novoj opremi, kako na dresovima, tako i ostalim klupskim obilježjima biti će naš zaštitni znak – kralj Tomislav. Naše klupske boje su plava i bijela pa su i novi usklađeni s našom tradicijom. Danas smo na službenoj Facebook stranici kluba objavili kako će oni i izgledati, a bit će predstavljeni na našem Božićnom turniru 20. prosinca.

Dresove je radila tvrtka GBT iz Banja Luke?

Tako je. Do sada smo imali problema s pojedinim proizvođačima i isporukom, no ovaj put mislim da smo izabrali pravog partnera, a s obzirom koliko klubova im je dalo povjerenje mislim da nismo pogriješili.

Uz dresove posebnu pažnju ste posvetili i navijačima?

Istina. Za prvu ruku moći će se nabaviti majice s obilježjima kluba, a kasnije će tu biti i neki drugi proizvodi. U planu je prodaja i putem interneta i nadam se da ćemo tu također imati značajne rezultate, kazao je Musić za Hercegovina.info.

U galeriji pogledajte kako izgledaju dresovi još nekih naših klubova.

Tomislavcity