Od 29.11 do 1.12. košarkašice KK “Tomislav” (U 13) iz Tomislavgrada sudjelovale su na turniru u Zagrebu, u organizaciji košarkaškog saveza grada Zagreba.

Kako je priopćeno iz ŽKK kluba Tomislav na turniru uz  KK “Tomislav” sudjelovali su: Sopron iz Mađarske, kao najbolja škola košarke u Mađarskoj, ŽKK Trešnjevka koja zadnjih nekoliko godina dominira u mlađim uzrastima u Hrvatskoj, te selekcija grada Zagreba.

– Odmjerili smo snage sa navedenim sportskim prijateljima koji su u ovom trenutku ipak malo ispred nas. U brzoj, agresivnoj i modernoj košarci, naše cure su pokazale da mogu, ali neiskustvo igranja takvih utakmica se pokazalo kao ključno. Unatoč 3 poraza možemo bit zadovoljni pokazanim s napomenom da je potencijal ogroman.

Sastav ekipe: Ružica Kelava, Ruža Perić, Petra Jurič, Gabriela Krišto, Marija Mamić, Magdalena Petrović, Stana Ljubas, Petra Petrović, Antea Tomić, Mia Tomić, Patricija i Paulina Sučić i Ana Marija Kovač.

Zahvaljujemo domaćinu na pozivu, kao curama i roditeljima iz ŽKK Trešnjevke i selekcije grada Zagreba koji su primili i ugostili naše cure.
Hvala jednoj od najboljih hrvatskih igračica Daniri Nakić Bilić koja je pogledala sve utakmice i dala podršku svim curama.
Hvala roditeljima naših cura na potpori.

Rezultati:
ŽKK Tomislav 30 : 45 Sopron
ŽKK Tresnjevka 65 : 41 ŽKK Tomislav
SGZ 52 : 38 ŽKK Tomislav

ŽKK Tomislav