Ako trebate odmor za dušu i tijelo, smješten na sjerevoistočnom dijelu Kupresa, zagrljen padinama planine Stožer (1758 m.n.v), čeka vas moderni kompleks Ski Kraljica s bogatom ponudom. Prilagođen za sve uzraste ,profesionalce, rekreativce i početnike, ovaj Ski centar nudi:

– 3 staze koje su duge i do 9 km

– snowboard stazu dugu 2,4 km

– stazu za noćno skijanje dugu 2,3 km (otvorena petkom i subotom od 18.21 h)

– školu skijanja – snow tubing Pored atraktivnih staza, cijene su još atraktivnije, pa dnevna karta za ski pass od 9h do 16 h iznosi 25 KM (karta vrijedi i za noćno skijanje), poludnevna karta od 13h do 16h iznosi 20 KM, a karta za noćno skijanje od 18h do 21h iznosi 15 KM.

Za predah i druženje, možete svratiti u caffe bar na samoj ski stazi te u restoran Kupreška kuća. Uređen u planinskom stilu, restoran s otvorenim kaminom i vrhunskom gastro ponudom tradicionalne kuhinje, nudi više od 300 sjedećih mjesta, idealno je mjesto da se odmorite i zagrijete u snježnoj idili. U sklopu kompleksa pronaći ćete i apartmane Kraljevac koji će vam pružiti iskustvo planinskog doma, te upotpuniti vaš nezaboravan odmor. S kapacitetom od 40 apartmana (dvokrevetni, četverokrevetni, peterokrevetni), Kraljevac je odličan izbor za odmor s dragom osobom, obiteljski odmor ili za grupna druženja i teambuilding.

Za potpunu relaksaciju i wellnes, odmorite se na bazenu, u finskoj sauni ili turskoj kupelji. Dodatni zabavni sadržaj uključuje igraonicu za djecu, a za one malo starije salon zabave s bilijarom, pikadom i PlayStationom.

Turistički kompleks Ski Kraljica idealan je ako ne volite veliku gužvu, a pružit će vam sve na jednom mjestu potrebno za odmor i kvalitetno provedeno vrijeme na planini.

Odlične staze za skijaše i snowboardere, komforni apartmani, caffe bar na ski stazi i nadaleko poznati restoran Kupreška kuća, wellnes centar i sadržaji za djecu, dovoljni su razlozi da posjetite turistički kompleks Ski centar Kraljica. Za više informacija o sadržaju i cijenama za vaš idealan odmor posjetite stranicu www.skikraljica.ba.