Članovi TKD Buško Blato donijeli su nam veliko veselje i zadovoljsto s još jednoga međunarodnog natjecanja. Ovoga puta rezultat je bio zasigurno i najbolji od osnutka Kluba.

Naime, s 10. Međunarodnog Mostar open taekvondo turnira, održanog 3. studenog u organizaciji Taekwondo kluba “Cro Star” iz Mostara, 15 članova TKD Buško Blato kući su se vratilo s 15 osvojenih medalja!

– U kategoriji 409 natjecatelja iz 35 klubova i 7 zemalja, naši natjecatelji su ostvarili vrhunske rezultate osvojivši 7 zlatnih (Jozefina Krišto, Ivana Vuletić, Darija Sučić, Ante Kovač, Ivan Renić, Iva Kapulica i Danica Kapulica ), 5 srebrnih (Mihael Kovač, Katarina Kapulica, Ivana Kapulica, Mirko Vuletić i Ružica Pavić ) i 3 brončane medalje (Sara Ivančić, Leonarda Krišto i Kristina Kapulica).
O uspjehu naših članova govori i podatak o osvojenih 5 pehara i to 1. mjesto u kategoriji kadeta, mlađih kadetkinja i juniorki, 3. mjesto u kategoriji kadetkinja, te u ukupnome poretku 2. mjesto zaostavši samo 1 bod iza pobjednika Taekwondo kluba Forteca Korčula.
I na kraju ove odlične priče za naš klub podatak da je najbolja mlađa kadetkinja Darija Sučić, na drugome mjestu je naša Jozefina Krišto, najbolja kadetkina je Ivana Vuletić i najbolja juniorka Danica Kapulica. Zato ovom prigodom upućujemo čestitke svim našim natjecateljima i njihovu treneru Pavi Bolotinu. Pavi i njegovoj Ivani čestitamo i rođenje prvoga djeteta. Ovim putem čestitamo našem treneru Pavi i njegovoj Ivani koji su nedavno, po prvi puta, postali roditelji, navode u upravi TKD Buško Blato.

Dodajmo da su na turniru u Mostaru sudjelovali i članovi  TKD KoryoTKD Šujica.

Koryo je izborio sedam medalja, od toga jedno zlato (Ružica Križanac), dva srebra (Tomislav Bagarić i Matej Križanac) te tri bronce (Tin Perić, Stjepan Šapina, Ruža Miškić i Ivan Mihaljević).

TKD Šujica je osvojio je pak 3. srebrne medalje (Marija Ćavar, Ivona Jurič i David Zrno) i jednu brončanu (Matea Ćavar).

Čestitamo svima!

Tomislavcity/TKD Buško Blato

Fotogalerija: Klubovi