Kuprešaci pobjednici prve večeri Pub kviza u Bulinu

U ležerno-natjecateljskoj atmosferi caffe bara Bulin, sinoć je održana prva večer Pub kviza – Drugog. Sudjelovalo je pet ekipa: UNITED: Igor Krišto, Branimir Mašić, Marko Mašić, Ante Bokanović i Marko Stanić; EL LOCO: Sapko, Vinko, Miloš, Anđa i Bože; AJNSPRIC: Slaven Malikanović, Srđan Malikanović, Damir Mršo, Marijan Lozančić i ???; HEPEK: Ivan Stanić, Ivan Jurič, Ivan Ćavar, Ante Jurič i ???; GREŠKA ZA GREŠKOM: Marko Jerkić, Marko Ćurić, Bože Galić, Krešimir Sučić i Slaven Nevistić.

Već nakon prvog kruga dalo se naslutiti kako će se borba za pobjednika prve večeri voditi između domaćih momaka iz ekipe United i prijatelja s Kupresa – ekipe Ajnspric. Do poluvremena, Kuprešaci su stvorili prednost od tri punta, a u preostalom dijelu večeri prednost su povećali za još dva punta. Uz znalce s Kupresa, u finale je prošao i drugoplasirani United. Ukoliko želi bolji rezultat, Dačo će trebati još malo poraditi na taktici.

Dio sinoćnje atmosfere i neka od pitanja možete pogledati u fotogaleriji.

Druga natjecateljska večer Pub kviza – Drugog bit će u subotu 23. 3. u 20:00 u caffe baru Bulin. Mjesta za prijave još ima. Broj za prijave je 063-969-831.

Već nakon prvog kruga dalo se naslutiti kako će se borba za pobjednika prve večeri voditi između domaćih momaka iz ekipe United i prijatelja s Kupresa – ekipe Ajnspric.

Hrvatska zvona/Tomislavcity