Djelatnici policije zajedno s obitelji nestaloga, Gorskom službom za spašavanje HBŽ-a, Vatrogasnim društvom Livno i ostalim policijskim agencijama i dalje tragaju za nestalim sedamdesetsedmogodišnjakom iz Drvara koji se u nepoznatom pravcu udaljio iz MC Livno dana 5.7.2019. godine.

U proteklih par dana poduzet je veći broj mjera i radnji u cilju pronalaska M. Kneževića (u više navrata podizane bespilotne letjelice-dronovi, potražni pas, pregledanje video nadzora i svo raspoloživo ljudstvo na terenu) za sada nisu imali uspjeha.

Pregledom video nadzora na dan nestanka imenovani je lociran u krugu livanjske Carine, te je posebno dobro pretražen taj dio grada i okolna sela.

S obzirom da dosadašnja potraga nije dala rezultate, policija nastavlja s daljnjom potragom, te su u pomoć pozvani i pripadnici Oružanih snaga BiH, molimo sve građane da također pomognu u pronalasku nestaloga, te da se, ukoliko posjeduju bilo kakvu informaciju ili uoče sedamdesetsedmogodišnjeg muškarca, prosječne visine, u svijetlo zelenoj kariranoj košulji i tamno sivim hlačama, crnim cipelama jave policiji na broj 122, priopćeno je iz MUP-a HBŽ-a.