Povodom proslave Ramazanskoga bajrama općinski načelnik Ivan Vukadin, u pratnji pomoćnika za planiranje razvoja i investicije u općini Tomislavgrad Nedžada Nuhića, posjetio je danas Medžlis islamske zajednice Tomislavgrad gdje su se susreli s Amerom ef. Jugom, glavnim imamom MIZ Tomislavgrad i Ibrahimom Kapetanovićem, predsjednikom Izvršnoga odbora MIZ Tomislavgrad.

Uz ramazansku čestitku svim vjernicima islamske vjeroispovijesti razgovaralo se i o aktualnim projektima i planovima koje ova vjerska zajednica provodi na području naše općine, priopćeno je iz tomislavgradske općine.

Vezano za te projekte, predsjednik Izvršnoga odbora MIZ Tomislavgrad Ibrahim Kapetanović kazao je za Fenu kako je uglavnom bilo riječ o završetku zgrade bivšeg komunalnog poduzeća koju je MIZ kupio za svoje potrebe te o projektu oslikavanja i kaligrafije interijera Džudža Džaferove džamije u Tomislavgradu.

Općina će svojim sredstvima pomoći u realizaciji ovih projekata, naglasio je Kapetanović, te zahvalio načelniku na dosadašnjoj podršci u realizaciji kompletne obnove i uređenja spomenute džamije u Tomislavgradu koja je prije nekoliko godina proglašena nacionalnim spomenikom u BiH.