Tomislvgradska publika imat će priliku premijerno pogledati odličan mjuzikl Matilda u produkciji Kulturno informativnog centra i Škole mjuzikla i glume Tomislavgrad. Mjuzikl će biti izveden u utorak 30. lipnja, 2020.godine u 18h i u 20 h.

Matilda je neobična je djevojčica koja posjeduje moć telekineze. Ona može očima pomicati stvari, ali i svojim dobrim srcem ispraviti nepravdu. Vrlo je pametna i znatiželjna, iako živi sa sebičnim roditeljima i ide u školu kojom vlada okrutna ravnateljica. Bez obzira na sve to, ona će preuzeti sudbinu u svoje ruke te će se potruditi da okruženje u kojem živi bude bolje. Ona predstasvlja simbol: hrabro dijete koje svojom dobrotom popravlja svijet!!! Glazba i songovi uokviruju i opisuju Matildino doživljavanje svijeta. Svaki lik ima svoj song koji ocrtava i zaokružuje njegov karakter, a kroz pjesmu su opisane i najupečatljivije situacije u kojima se Matilda i njeni prijatelji nalaze.

Svoje ulaznice možete kupiti od danas u knjižari Aniv i prostorijama Kulturno informativnog centra Tomislavgrad. Broj ulaznica na obje izvedbe je ograničen!!!

Zbog postroženih epidemioloških mjera, za vrijeme izvedbe mjuzikla, molimo vas da sjedite na točno označenim mjestima kako biste osigurali sebi i drugima dovoljnu fizičku udaljenost.

Zahvaljujući vašoj odgovornosti, doba radosti u Tomislavgradu nastavit će uveseljavati naše mališane u sigurnim uvjetima.

Budimo odgovorni!!!