U Modrom jezeru u Imotskom provrela su vrela i jezero se u noći s nedjellje na ponedjelljak počello puniti vodom.Na radost Imoćana.

No na dijelu još uvijek presušenog jezera osvanuli su u ponedjelljak izjutra neki neobični znakovi.Točnije za oko dojmljiva i vrlo zanimlljiva umjetnička instalacija sastavljena od neobičnih krugova povezanih ravnom crtom, s nekom neobičnaom strelicom.I sve to poprilično veliko da se prostim okom vidi iz svih predijela jezera.

Onaj tko se odllučio sići na dno jezera (jer u nedjelju još toga nije bilo) i sve ovo napraviti, mora da se dobro pripremio ,a bilo bi lijepo i doznati što sve ova instalacija predstavllja.

Sve u svemu zanimljivo, a umjetnik se dobro i na Radio. Sići po noći na dno jezera po mraku, sve to ucrtati (vjerojano je prije i odredio koordinate) zasalužuje respekt.

Da ništa drugo to se po prvi put dogodilo na dnu presušenog jezera. Mi smo zabilježili to kamerom, jer već sutra voda će prekriti taj neobičan umjetnički izričaj., piše Radio Imotski.