Još nema nikakvih informacija o 77-godišnjem Mići Kneževiću iz Drvara koji je u petak, 5. srpnja, oko 17:00 sati samovoljno napustio interni odjel Županijske bolnice u Livnu te se udaljio u nepoznatom pravcu.

Kako su za Fenu rečeno iz MUP-a Hercegbosanske županije 77-godišnjak je spomenutog dana oko podne primljen radi liječenja na spomenuti odjel da bi pet sati kasnije, u vrijeme posjeta, napustio prostorije bolnice.

Djelatnici internog odjela su, nakon sto su uočili da je 77-godišnjak nestao, alarmirali Policijsku postaju u Livnu kao i GSS HBŽ-a da se uključe u potragu za njim.

Kako se saznaje, operativni rad u potrazi je zaveden isti dan, policija je nadzirala grad Livno uz pregled video nadzora razmještenih po ključnim gradskim lokacijama, dok su GSS-ovci s dronom pregledali cestovnu komunikaciju prema Drvaru.

IZ GSS-a HBŽ -a objasnili su da je upravo pregledom kamere nestali zadnji put viđen kod stare tvornice boje i lakova u Livnu te su u ponedjeljak pozvali građane, posebno oko naselja Vazela, Matinog poda, Mušića sela, Žabljaka, Rapovina da pregledaju dobro svoje okućnice pomoćne objekte, šupe i podrume, ali i zapuštena susjedna dvorišta. Prema opisu, nestali je na sebi imao svjetlo-zelenu košulju, tamno sive hlače te je srednje visine.

Apel građanima. U petak u Livnu nestao Mićo Knežević 77 godina zadnji put viđen na kameri kod stare tvornice boja i…

Objavljuje GSS HBŽPonedjeljak, 8. srpnja 2019.