I da mi je duša sva od kamena

Pu’kla bi na dva djela moja malena

I da imam dva života ne bi bila dovoljna

Da ti kažem dušo koli’ko tebe volim ja…

Poznati je to refren pjesme „Moja malena“ duvanjskoga pjevača Mije Matića koji živi i radi u švicarskome gradu Bernu i koja je ovih dana dobila novo ruho.

– Pjesma je energična i mislim da ju ljudi rado slušaju u svako doba godine, a posebno ljeti. To je moja prva pjesma i u našem Tomislavgradu je vjerujem gotovo svi znaju, ponajprije zahvaljujući našem Radiju Tomislavgrad. Ipak, odlučio sam je malo doraditi, ali i snimiti spot. Snimljen je u Švicarskoj na lokacijama Aargau, pored jednoga starog dvorcu s i lijepim pogledom na grad i u parku Schönenwerd koji se nalazi u Solothurnu. U spotu su glumili moji dragi prijatelji Mato i Andrijana Rajić, kaže nam Mijo.

A tko je „malena“? – pitamo Miju više u šali, no s njom se ipak nije šaliti jer je upravo malena „jedno veliko srce slomila“.

Podsjetimo, autor ovih stihova i  glazbe je Sanel Suljanović. Spot je snimio Matijas Knežević, a objavljen je večeras na Youtube kanalu. Nadamo se da će vam se svidjeti i obrada pjesme „Moja malena“ kao i videospot te da ćete ju rado slušati ovoga ljeta uz želju da bude što manje „slomljenih srdaca“.

Od Mije svakako možemo očekivati nastavak glazbene karijere, još dosta pjesama, ali i obrada i zanimljivih videospotova.

Z.S./Tomislavcity