Kompanija GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo, nakon Mostara otvorila je novi ured i u Tomislavgradu. Na novom autobusnom kolodvoru, u ulici Brigade kralja Tomislava svi građani Tomislavgrada imat će mogućnost upoznati se s vrhunskim ponudama koje nudi Grawe osigranje te dobiti detaljne informacije o brojnim aktualnim pogodnostima.

U novom uredu s potpuno novim ambijentom, cilj je unaprijediti, pojednostaviti i pospješiti način prodaje, ugovaranja programa osiguranja i informiranja klijenata. O atraktivnim programima osiguranja i aktualnim pogodnostima istih, na ovoj lokaciji se od 1. srpnja 2019. mogu uvjeriti i građani i gospodarski subjekti Tomislavgrada.

Iz GRAWE osiguranja podsjećaju na aktualnu ljetnu ponudu osiguranja Vaše imovine, GRAWE DOM – Vaš dom u sigurnim rukama. Uz posebne pogodnosti ugovaranja police osiguranja za Vaš dom, bezbrižno otputujte s policom Putno zdravstvenog osiguranja i iskoristite dane odmora na najbolji način, a osiguranje svoje imovine povjerite Grawe, osiguranju na Vašoj strani!

U ovome uredu je također istaknuta jedna nova fleksibilna pogodnost za vjerne, ali i potencijalne korisnike: GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo uvelo je obročno plaćanje, a vrše se i usluge odjave i prijave vozila u PU Tomislavgrad.

Radno vrijeme ureda u Tomislavgradu bit će radnim danima od 8:00 do 16:00 sati.

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je prvo osiguravajuće društvo sa stranim kapitalom u Bosni i Hercegovini. Svoju tradiciju temelji na 190 godina dugoj tradiciji matičnog društva Grazer Wechselseitige Versicherung AG iz Austrije. Protekla 2018. godina je jubilarna godina za GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo koje se može pohvaliti s 20 godina veoma uspješnog razvoja i rada u BiH. Usluge GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo su trenutno dostupne u čak 85 ureda širom Federacije BiH u kojima radi više od 382 zaposlenika.

U narednom periodu GRAWE osiguranje nastavlja s unapređenjem svog poslovanja čime ostaje garant dugoročne stabilnosti i sigurnosti za sve interesne grupe: klijente, dioničare, zaposlenike i institucije sistema.