Sukladno preporukama ministarstva zdravstva Federacije BiH i ostalih nadležnih institucija, odgađa se koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade.

U okolnostima najnovijih događanja vezanih za korona virusa (COVID-19) kod nas i u svijetu, a prema preporukama ministarstva zdravstva Federacije BiH i ostalih nadležnih institucija vezano uz javna okupljanja i uz nove okolnosti oko širenja korona virusa, organizatori koncerta, koji se trebao održati 26.3.2020. godine u HDHS Kosača, u Mostaru, odlučili su koncert odgoditi.

Ukoliko se situacija promijeni nabolje, novi termin održavanja bit ce 14.05.2020.

“Zdravlje publike, izvođača i ostalih sudionika je na prvom mjestu. Vjerujemo kako zajedničkom disciplinom, te ispravnim pridržavanjem i uvažavanjem mjera donešenih od strane nadležnih institucija možemo pomoći da se zdravstvena situacija oko korona virusa u BiH stabilizira. Poručujemo svima, čuvajte se i pratite preporuke nadležnih, kako bi se sve čim prije vratilo u normalu. I hvala svima na razumijevanju!” – izjavili su organizatori, dodavši kako kupljene ulaznice vrijede i za novi termin, te da sve novosti oko koncerta možete pratiti na facebook i Instagram stranicama IDea Event.