U kampu „Seget“ u Donjem Segetu kod Trogira održan je od 28. 6. do 2. 7. ljetni dječji kamp „Teen H Spirit“, projekta Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom Hrvatske. Kamp je okupio 110 djece i mladih uzrasta od 11 do 17 godina, iz župa i karizmatskih zajednica diljem Republike Hrvatske, te iz župe Drvar u Bosni i Hercegovini.

Kroz pet dana djeca i mladi su su razmatrali Božju riječ, slavili Gospodina, družili se, kupali i molili u zajedništvu s Isusom Kristom i jedni s drugima. Drugog dana kampa sudionike je, u prolazu, posjetio i banjolučki biskup Franjo Komarica koji je uputio pastirsku riječ ohrabrenja djeci i mladima.

Na koncu kampa mladi su iznosili svoje dojmove i iskustva i većina njih je najviše bila dirnuta iskustvom osobnog susreta s Isusom Kristom, ponajviše u euharistijskom klanjanju.

Kamo su animirali mladi molitvene zajednice „Nanovo rođeni“ iz zagrebačke župe Botinec koji su sudionicima kampa svjedočili svoja iskustva susreta sa živim Bogom u zajednici, o evangelizaciji kroz međusobno zajedništvo, te o predbračnoj čistoći, priopćeno je iz župe Drvar.