S prvom nedjeljom došašća u Tomislavgradu je otpočela dobrotvorna akcija Kapi ljubavi. Svi oni koji su jučer ispred crkava preuzeli kartonske kutije, kako bi ih napunili osnovnim potrepštinama i na taj način pomogli potrebite ove Udruge, mogu ih u iduća dva tjedna, u vremenu od 8 do 16 sati, donijeti u ured Kapi ljubavi u Tomislavgradu. Akciji se možete pridružiti i idućih dana.

– Nemojte donositi pakete u skladište Kapi ljubavi kao ni odjeću i obuću te lako kvarljive proizvode, jer ovoj je akcija u kojoj se prikupljaju dugotrajniji prehrambeni i higijenski proizvodi. Ako jučer niste preuzeli kutije, svoj dar za potrebite možete donijeti i u vrećici ili novčani prilog uplatiti na račun udruge Kap ljubavi. Zahvaljujemo svim našim Duvnjacima što i u ovim teškim vremenima pokazuju veliko srce. Nadamo se da ćemo uz vašu pomoć i ovu akciju uspješno provesti kao i ranijih godina, kazala je Dražana Perković tajnica Udruge.

Ovomu dodajmo da su mnogi vjernici tijekom jučerašnjega dana preuzeli kartonske kutije. Našu pozornost privukao je ovaj dječak koji je sjeo na spomenute kutije te na svoj način  “pozvao” da sudjelujemo u božićnoj akciji naše Kapljice i uveselimo božićne blagdane onima kojima je ovakva pomoć dobrodošla.

Z.S./Tomislavcity