Prodajemo samostojeću kuću s okućnicom na prekrasnoj lokaciji, ulica Virgilija Nevistića, naselje Latice. Kuća se nalazi na parceli površine 500 m2. Primarna orijentacija istok.

Stambena površina kuće iznosi 297 m2 te se prostire na tri etaže: prizemlje, kat i visoko potkrovlje. Svaka etaža ima površinu 99 m2 i predstavlja dva stana koji mogu funkcionirati kao zasebne cjeline, a povezane su unutarnjim stubištem. Dvorište je 401 m2.

Prizemlje se sastoji od poslovnog prostora, garaže, spremišta te predviđenog sanitarnog čvora i kotlovnice. Kat se sastoji od prostranog dnevnog boravka i kuhinje s blagovaonicom, ostave, dvije spavaće sobe, kupaonice, dvije lođe i hodnika.

Potkrovlje je u roh bau fazi te se sastoji od velikog open space-a s dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom, lođom, spavaćom sobom, kupaonicom, hodnikom i wc-om.

Prednost je mogućnost uređivanja/dogradnje još prostorija. Iznad potkrovlja se nalazi tavanski prostor.

Stolarija je PVC. Kuća je u izvrsnome stanju i odmah useljiva. Građena je prema urbanističkom planu. Građevinski elaborat, kao i projekt kuće dostupni su na uvid sa svom pripadajućom dokumentacijom. Vlasništvo čisto 1/1.

Kuća ima dva pristupna puta, istočna strana pruža predivan i jedinstven pogled na panoramu grada, duvanjsko polje i okolni planinski lanac. Na zapadnoj strani iznad kuće je šuma za ljubitelje šetnje u prirodi.

Cijena: 189.000 KM

Sve detaljnije informacije na broj: 00385 99 202 99 33.

Više fotografija u galeriji.