Protekla nedjelja bila  je bogata športskim događanjima kada je u pitanju rukomet. Delminium je ugostio novoosnovani rukometni klub RK Rvacka iz Livna, sa svim svojim ekipama.

Rezultati: 

Uzrast 2008. godište i mlađi

RK Delminium – RK Rvacka Livno 29 : 8

Uzrast 2006. godište i mlađi

RK Delminium – RK Rvacka Livno 37 : 18

Seniorska ekipa

RK Delminium – RK Rvacka Livno 35 : 14

Naši rukometaši odigrali su u jučer u GSD Tomislavgrad pripremne utakmice protiv svojih vršnjaka iz novoosnovanog rukometnog kluba RK Rvacka iz Livna. Naši najmlađi rukometaši  pobijedili su vršnjake iz Livna s 21 golom razlike, jer njihovi dječaci još uvijek uče rukometnu abecedu, dok su najmlađi igrači Delminiuma na okupu već dugi niz godina i usavršili su rukometnu igru.

Iako su naše ekipe svake godine u natjecanju lige Herceg Bosne u vrhu ljestvice, a također su svake godine u završnici državnog prvenstva u organizaciji Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine, stoga naši susjedi nisu mogli parirati našim rukometašima.

Isto tako i ove godine želimo zauzeti jedno od prva tri mjesta u svim uzrastima i plasman na državno prvenstvo, jer su naše selekcije među boljim klubovima na prostoru Rukometnog saveza Herceg Bosne.

Također i ostale dvije ekipe uzrast 2006. godište i seniori, odigrali su odlične utakmice, s razrađenim akcijama, a gledatelji s tribina su bodrili naše igrače i za svaku akciju nagrađivali ih pljeskom.

Čestitamo našim rukometašima i želimo im uspjeh u budućim utakmicama i još puno ovakvih dobrih igara.

Želimo obavijestiti sve zainteresirane dječake i djevojčice da se upišu u rukometni klub Delminium u sljedećim terminima:-  ponedjeljkom i srijedom od 18,00 sati i subotom od  12,00 sati djevojčice i od 13,30 sati za dječake. Svi ste dobro došli.

RK Delminium