Cristiano Ronaldo u 2018. godini ostao je bez Zlatne lopte te Fifine i Uefine nagrade za najboljeg igrača svijeta. Sve tri nagrade otišle su u ruke Luke Modrića, nekadašnjeg Ronaldova suigrača iz Reala.

Napadač Juventusa nije previše komentirao izbor, no sada je u razgovoru za portugalski Record poručio da time nije opterećen.

– Naravno da mi je drago kad osvojim nagradu, ali nije kraj svijeta kada se to ne dogodi. Poštujem odluke ljudi koji su glasali, no mislim da brojke govore za sebe – rekao je Ronaldo i dodao:

– Nisam opsjednut individualnim nagradama. Najvažnije je da pomognem momčadi da osvoji naslove. Ostalo dođe samo po sebi. Kaže da je i dalje iznimno motiviran. – Svakoga dana osjećam entuzijazam za nogometom na najvišoj razini. To je ono što najviše volim. Još uvijek sam motiviran da odradim svaki trening i svaku vježbu. Nisam zadao godinu kada ću završiti karijeru. Osjećam se dobro i radim na tome da ovako igram još nekoliko godina. Osvrnuo se i na optužbe za silovanje.

– Boli me što je to uznemirilo moju obitelj. No, znaju da to nikad ne bih napravio tako da sam potpuno miran i znam da će sve biti u redu.

 www.vecernji.ba