Paljenjem svijeća na Trgu hajdučke družine Mijata Tomića u Tomislavgradu i prigodnom molitvom koju je predvodio fra Stipe Rotim, Duvnjaci su večeras odali počast za osmero mladih ljudi tragično stradalih u novogodišnjoj noći u Tribistovu kod Posušja.

Oni su ovih dana često u našim molitvama i mislima, a za sve njih posebno se molilo na današnjim misnim slavljima u svim crkvama Duvanjskoga dekanata.
U molitvama se spominjemo i žrtava stradalih u razornome potresu koju je pogodio Petrinju, Sisak, Glinu i okolna mjesta.
Podsjećamo, mnogi naši žitelji u Domovini i iseljeništvu odazvali su se, i još uvijek sudjeluju, u dobrotvornim akcijama pomoći stanovništvu potresom pogođenih područja: Petrinje Siska, Gline i okolnih mjesta. Čine to i večeras, kada se unatoč kiši i snijegu, koji je počeo padati, okupljaju na Trgu hajdučke družine Mijata Tomića. Kako smo već ranije javljali, sav prilog od prodaje svijeća, preko Udruge Kap ljubavi, bit će upućen za pomoć stradalima u potresom pogođenim područjima.
Tomislavcity