U kuglani Condor u Tomislavgradu jučer i danas, 30. studenoga i 1. prosinca 2019. godine, održano je natjecanje za pobjednika Kupa F BiH. Nastupilo je 8 ekipa: KK Posušje iz Posušja, KK Rudar iz Kaknja, KK Tomislav iz Tomislavgrada, KK Mostar iz Mostara, KK Brotnjo iz Čitluka, KK Zrinjski iz Mostara, KK Bosna iz Visokog i KK Čelik iz Zenice.

Tijekom jučerašnjeg dana svoje utakmice odigrale su ekipe: Tomislava, Mostara, Brotnja i Bosne. Najuspješniji su bili kuglači Tomislava koji su s nestrpljenjem čekali ishod današnjih utakmica. Do samoga kraja vodila se neizvjesna borba u kojoj su kuglači Posušja, zahvaljujući svome najboljem igraču Ivanju Petricu Iki, uspjeli osvojiti prvo mjesto i titulu pobjednika Kupa F BiH za 2019. godinu. Drugo mjesto sa samo dva čunja prednosti ispred ekipe Tomislava osvojila je ekipa Rudara.

Konačni poredak svih osam ekipa možete pogledati u priloženoj tablici.

Kao i uvijek u Tomislavgradu, organizacija susreta je bila vrlo dobra, a poslije proglašenja pobjednika i uručenja pehara i medalja svi natjecatelji nastavili su zajedničko druženje u ugostiteljskom dijelu kuglane Condor.

Tomislavcity