Na području tomislavgradske općine u posljednja 24 sata dogodile su se tri prometne  nezgode u kojima je bilo ozlijeđenih osoba, ali i materijalne štete.

Kako doznajemo, u prometnoj nezgodi koja se dogodila jučer oko 17 sati u Stipanićima, pri slijetanju vozila s kolnika lakše su ozlijeđene dvije osobe rođene 2000. i 2003. godine. Nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja Tomislavgrad puštene su kući.

U drugoj prometnoj nezgodi, koja se dogodila jutros oko 5 sati u mjestu Kolo, srećom nije bilo ozlijeđenih osoba, a dogodila se, također, pri slijetanju vozila s kolnika. U njoj je sudjelovalo vozilo marke Škoda Octavia. Vozilo je udarilo u terasu ugostiteljskoga objekta na kojoj je nastala materijalna šteta. Vozilom je upravljala osoba rođena 1993. iz Tomislavgrada gdje je i nastanjena.

I na Blažuju je policija zabilježila prometnu nezgodu, jutros oko 8 sati. Kako je za Tomislavcity izjavio glasnogovornik županijskoga MUP-a, u njoj je sudjelovalo vozilo marke Golf bh oznaka. Nije bilo ozlijeđenih osoba. Pričinjena je manja materijalna šteta kako na vozilu tako i na dva prometna znaka. Vozilo je pronađeno uz prometnicu i do pisanja ovoga teksta sudionik te prometne nezgode još nije bio poznat.

Dakle, sve tri prometne nezgode dogodile su se pri slijetanju vozila i u njima su očevid izvršili djelatnici PU Tomislavgrad.

Kolnici su u Tomislavgradu, ali i na području cijele Hercegbosanske županije, mokri i skliski. Na njima ima i dosta vode pa je potrebna oprezna i prilagođena brzina.

Tomislavcity

 

T