U iduću su nedjelju svete mise po ustaljenom rasporedu.

Sutra je svetkovina sv. Petra i Pavla. Svete mise u našoj župi su u Tomislavgradu u 7 i 8 sati. Proslava svetih Petra i Pavla je u Mesihovini. Tamo je svečana sveta misa u 11 sati.

U utorak i četvrtak je klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu. U 19 sati je molitva krunice, poslije koje slavimo svetu misu, onda slijedi klanjanje u tišini do 21 sati.

U petak započinjemo devetnicu u čast sv. Nikole Tavelića, zaštitnika naše spomen bazilike. Ispovijed i molitva krunice kroz devetnicu je od 17:30 sati. U 18 sati je pobožnost sv. Nikoli, a onda slijedi slavlje svete mise.

U subotu je Prva sveta pričest u 18 sati. Prvopričesnici moraju doći pred crkvu najkasnije do 17:30 sati. Ispovijed prvopričesnika i njihovih roditelja bit će u petak u 14 sati. Poslije ispovijedi slijedi generalna proba za prvopričesnike.

Naši pokojni: Dominik Škaro iz Zagreba, pokopan u Sarajlijama; u Kaštelima je umro i pokopan Ilija Pašalić rodom iz Sarajlija; a umrla je Anđa Klarić iz Podgaja, opremljena, ukop joj je danas u 16 sati u Podgaju.

Franjevački samostan Tomislavgrad