Dječji vrtić u Tomislavgradu podsjeća da s radom nastavlja 1. lipnja 2020. godine. Tim povodom iz ove ustanove uputili su nekoliko uputa namijenjenih roditeljima vrtićke djece:

Poštovani roditelji,

Obavještavamo vas da ponovno krećemo s radom u ponedjeljak 1. lipnja 2020. godine.

Molimo vas da prije dolaska u vrtić djetetu izmjerite tjelesnu temperaturu koju ćete priopćiti odgojiteljici u vrtiću. U vrtiću mogu boraviti samo zdrava djeca koja nemaju simptome bolesti: povišenu tjelesnu temperaturu, respiratorne smetnje, kašalj, curenje nosa, proljev, osip, glavobolju, povraćanje i slično.

Budući da naš vrtić ima odvojenu garderobu za djecu, molimo Vas da na ulazu obrišete obuću na pripremljenoj podlozi, dezinficirate ruke, presvučete dijete i dovedete ga do pokretnih vrata gdje će ga preuzeti odgojiteljica. Djeci ne treba dezinficirati ruke dezinficijensom, jer će im ih oprati odgojiteljice sapunom i vodom kad ih uvedu u skupinu.

Dijete treba dovesti najdalje do 8 i 30.

Ako na ulazu bude više roditelja istovremeno, molimo Vas da budete strpljivi i poštujete mjere.

Molimo Vas i da djecu pripremiti za ponovni dolazak u vrtić.  Objasnite im da će ih na ulazu u vrtić primiti tete s maskama da su uvedena nova pravila i upute koje će im dati odgojiteljice. Također im recite da su ih se prijatelji i odgojiteljice poželjeli vidjeti i družiti se s njima.

Mnogi od Vas vjerojatno iz sigurnosnih razloga neće dovesti djecu pa Vas molimo da nas o svim Vašim odlukama u svezi korištenja usluga vrtića obavijestite na telefon: 034 352 – 896 ili elektroničkom poštom na adresu: djeciji.vrtic.tg@tel.net.ba

Dječji vrtić Tomislavgrad  

Foto: Ilustracija/Arhiv