Ministarstvo za pitanja branitelja HNŽ i Referalni centar Branitelj „Zadrugar“ obavještavaju zainteresirane o održavanju 4. Sajma braniteljskih zadruga u HNŽ koji će se održati u četvrtak 10.6.2021. godine od 11 do 18 sati u Mostaru u ulici Nikole Šubića Zrinjskog.

U okviru sajma 50-ak izlagača s područja Hercegovačko-neretvanske, Zapadnohercegovačke, Hercegbosanske i Srednjobosanske županije te izlagači iz Republike Hrvatske predstaviti će ponudu proizvoda braniteljskih zadruga, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i proizvoda branitelja poljoprivrednika.

Sajam se organizira u skladu s odredbama i preporukama Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva za održavanje događaja na otvorenome, a svi sudionici i posjetitelji obvezni su ih se pridržavati.

Promoviranje braniteljskog zadrugarstva i drugih modela društvenoga uključivanja i afirmiranja branitelja dobra su prilika za spoznaju o gospodarskim potencijalima braniteljske populacije, njihovoga poslovnog predstavljanja i umrežavanja te popularizacije njihovih proizvoda.