Banjalučki biznismen Slaviša Krunić ubijen je u pucnjavi u mjestu Jablan kod Trna. U pucnjavi je stradao i Krunićev vozač, te jedan od napadača.

U pucnjavi je ubijen i Krunićev pratitelj Ž.P., a, kako su objavile Nezavisne novine, s njima se nalazila još jedna osoba koja je ranjena.

Krunić je nakon pucnjave  hitno prevezen u UKC Republike Srpske gdje je pokušana reanimacija, ali je uslijed teških ozljeda podlegao. Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum potvrdio je agenciji Srna da su u pucnjavi u blizini Banja Luke tri osobe poginule, dok je jedna ranjena.

Ubijen je i napadač, dok je drugi Krunićev pratitelj ranjen i primljen u bolnicu u teškom stanju, ali je živ. Motiv ubojstva, za sada, nije poznat. Mediji su prenijeli da je Krunić ubijen nedaleko od svoje obiteljske kuće, gdje živi sa suprugom i četvero maloljetne djece.

Prema neslužbenim informacijama, Krunić se automobilom Toyota dovezao blizu obiteljske kuće kada su napadači sakriveni u obližnjem kanalu, otvorili vatru. Krunićevo osiguranje je uzvratilo paljbu i tom prilikom je ubijen jedan od napadača. Radnici “Sector securityja” Krunića su prebacili u drugo vozilo i prevezli u UKC Republike Srpske.

Krunić je vlasnik više banjalučkih tvrtki, među kojima i kompanije za osiguranje osoba i objekata “Sector Security” i lanca pekara “Žitopeka”.